U showu ''Zvijezde pod hipnozom'' Ricardo Luque pretvorio se u snagatora opsjednutog mišićima.

Galerija


Prva epizoda showa ''Zvijezde pod hipnozom'' donijela je pregršt zabave za gledatelje koji su prvi put imali priliku vidjeti kako izgledaju zvijezde koje su poželjele doći u studio jednog zabavnog showa u hipnotiziranom stanju.

Vezani članci Ivana Banfić Ivana Banfić žarila je i palila glazbenom scenom 90-ih, ali nije sve bilo sjajno kako se činilo Poznati Hrvati/ce na selu - 1 Iz grada na selo: Saznajte koji su poznati Hrvati odabrali život izvan gradske vreve i nisu požalili

Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi i u studio su došli  već hipnotizirani, ali bilo je i onih koji hipnozu nisu željeli isprobati na vlastitoj koži.

U stanju hipnoze vidjeli smo pjevačicu Ivanu Banfić i pjevača Ricarda Luquea. 

Njegova je jedina briga mišićna masa i kako do nje što brže doći. Kako bi izgledao kao pravi bodybuilder, Ricardo je prvo obrijao pazuhe, zatim si je napravio proteinski shake s mlijekom, medom, voćem i mortadelom. Potom je ušao i u teretanu. 

Po nalogu hipnotizera moćno je pozirao pred kamerama i ponosno pokazivao svoje mišiće. Poslije fotografiranja Ricardo se, također uz upute hipnotizera, susreo s olimpijskim prvakom Nikolajem Pešalovim, sam se iznenadio viđenim, ali onda je rado pozirao s njim.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u našem videu.