Renata je danas fitness instruktorica te majka dvojice sinova, a više od 26 godina je u sretnoj vezi s vojnikom Petrom.

Galerija


Prošlog četvrtka u Splitu se održalo važno modno događanje - 19. Split Fashion Destination Montura.

Vezani članci Elyse Blemmings Trenerica fitnesa cijelu ulicu održava u formi, zahvalni su joj i stari i mladi Igor Nešić Dirljiv oproštaj kolega od tragično preminulog splitskog glazbenika: "Ti si zadnji trebao otići...''

Event je održan u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović, a niti visoke temperature nisu spriječile poznate Splićanke da prisustvuju ovom događaju.

Tako su ovu modnu priču s mora iz prvih redova pratile, među ostalim, pjevačica Domenica Žuvela, modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, Hana Huljić, bivša misica Renata Lovrinčević-Buljan i glumica Ana Gruica Uglešić.

Posebnu pažnju kao i svaki put privukla je atraktivna Renata, Miss Universe 2000. godine, kojoj bi i dan danas na izgledu pozavidjele i puno mlađe žene.

Renata je nedavno napunila 43 godine, no te joj godine baš nitko ne bi dao. Bivša misica tako još uvijek nosi kratke haljine kojima ističe vitku liniju, a onu koju je nosila na Manturi , upotpunila je i vrtoglavo visokim štiklama.

Renata je danas fitness instruktorica te ponosna majka dvojice sinova, a više od 26 godina je u sretnoj vezi s profesionalnim vojnikom Petrom koji je čak dva puta bio u Afganistanu.

Kako je često isticala u intervjuima iz prošlosti, takva joj suprugova odluka nije bila nimalo draga niti laka, no uvijek je isticala kako je veliki borac, pa je i to preživjela uz podršku obitelji i prijatelja.

Iako su manekenski dani iza nje, Renata je i dalje rado viđen gost raznih evenata poput ovog na kojem su se okretale glave za zanosnom splitskom plavušom.

Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj