U sedmom nebu

Pohvalila se strastvenim poljupcima i nježnostima kojima ju obasipa novi 11 godina mlađi dečko

Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Galerija

Rebel Wilson objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj ljubi novog dečka Jacoba Buscha

Nekoliko dana nakon što se u javnosti prvi put pojavila s novim dečkom Jacobom Buschom, australska glumica Rebel Wilson na društvenim je mrežama podijelila nekoliko fotografija na kojima izmjenjuju strastvene poljupce i nježnosti.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson (Foto: Getty) Opa! Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

Tako je 40-godišnja Rebel svima pokazala da je ludo zaljubljena u svog dečka milijunaša koji je od nje mlađi 11 godina i inače je nasljednik dinastije Anheuser-Busch koja se bavi proizvodnjom poznatog piva Budweiser.

Vijest da su zajedno objavili su na gala večeri koju je organizirao princ Albert u Monacu, gdje su bili glavne zvijezde, čemu je pridonijela i činjenica da je Rebel od početka ove godine izgubila četrdesetak kilograma, nakon što je počela zdravije živjeti i vježbati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Rebel i Jacob navodno su u vezi već nekoliko mjeseci, a trenutno su u Monacu gdje uživaju u romantičnom odmoru. Prema pisanju magazina People upoznao ih je zajednički prijatelj i to prije godinu dana, ali ljubav se rodila tek nakon što se Rebel iz rodne Australije vratila u SAD nakon karantene zbog koronavirusa.

"Oni su i službeno sada zajedno. Jacob je pravi gospodin, ima manire, dobro se ponaša prema njoj. Također vodi brigu o svom zdravlju i jedno drugome su motivacija u vođenju zdravog načina života", izjavio je njima blizak izvor.

Prije Rebel, mlađahni Jacob je bio u vezi s 30 godina starijom Adrienne Maloof koja je poznata kao jedna od zvijezda reality showa "Real Housewives of Beverly Hills".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene