Zara McDermott i Sam Thompson zajedno su bili 16 mjeseci, a prevarila ga je s glazbenim mogulom dok je radila na jednom projektu.

Galerija


Zvijezda britanske reality serije "Sexy Love Island" Zara McDermott javno je priznala da je prevarila svog bivšeg dečka Sama Thompsona, a sada ga jednako tako preklinje da joj se vrati.

Reality zvijezda na Instagramu je objavila emotivni video njihovih zajedničkih trenutaka uz jasnu poruku.

"Za ljubav mog života. Ne postoji dovoljno riječi kojima bih mogla opisati što osjećam prema tebi. Ti si mi najdraža osoba i moja istinska ljubav. Napravila sam ovaj video za tebe kako bi vidio koje smo sve predivne uspomene napravili zajedno. Želim napraviti još milijun uspomena s tobom kroz ostatak svog života. Žao mi je što naše putovanje nije bilo baš lako i voljela bih da mogu vratiti vrijeme. Zapamti, ti si mi sve. Nedostaješ mi i volim te sve više svakoga dana", napisala je Zara u divljivom opisu ispod videa koji je objavila.

23-godišnja Zara javno je priznala kako je svog bivšeg dečka prevarila s glazbenim mogulom Brahimom Fouradijem dok je radila na jednom showu prošle godine, a odmah se pokajala te mu je uputila otvoreno pismo. Rekla mu je da će ga zauvijek voljeti.

28-godišnji Sam prekinuo je 16-mjesečnu vezu sa Zarom kada je otkrio da ga je prevarila. Više detalja otkrit će u idućim epizodama showa "Made In Chelsea", u kojem on glumi.

Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao!