Kaže da joj je žao

Svi bruje o njoj nakon što je javno priznala da je prevarila dečka, a ona je sad pobjegla na odmor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zara McDermott i Sam Thompson zajedno su bili više od godine dana, sve dok on nije saznao da ga je prevarila lani dok je radila na jednom projektu.

Zvijezda britanske reality serije "Sexy Love Island" Zara McDermott trenutačno uživa na odmoru na Cipru, a na predah je otišla nakon što je javno prekinula s kolegom Samom Thompsonom. Zara je pokazala svoju sjajnu figuru u bikiniju te je izgledala bezbrižno dok britanski mediji bruje o krahu njezine ljubavne veze.

23-godišnja Zara javno je priznala kako je svog bivšeg dečka prevarila s glazbenim mogulom Brahimom Fouradijem dok je radila na jednom showu prošle godine, a odmah se pokajala te mu je uputila otvoreno pismo.

Istaknula je kako joj je neizmjerno žao te Sama moli za oprost. Kaže kako se ponijela nezrelo te je priznala da je napravila veliku pogrešku. "Ne poričem da sam ga prevarila, samo kažem da mi je jasno kakvu sam grešku učinila i to je bilo iznimno sebično i nezrelo", napisala je Zara na društvenim mrežama. Dodala je kako će Sama voljeti zauvijek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

all red everything tonight ❤️

A post shared by Zara McDermott (@zara_mcdermott) on

28-godišnji Sam prekinuo je 16-mjesečnu vezu sa Zarom kada je otkrio da ga je prevarila. Više detalja otkrit će u idućim epizodama showa "Made In Chelsea", u kojem on glumi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene