Slavni holivudski ljepotan instiktivno je reagirao i podignuo djevojku u svoje naručje.


Strašna tragedija za dlaku se izbjegla, a za to je zaslužan upravo Brad Pitt. On je spasio mladu obožavateljicu od podivljale gomile. Sve se odigralo sinoć u Las Palmasu dok je Brad snimao scene iz svog novog filma 'Allied'. Dok su brojni obožavatelji vrištali i mahali slavnom glumcu iza ograde nitko nije ni slutio što će se dogoditi.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Postala plavuša: Nakon medijskog rata s bivšim mužem Jolie neprepoznatljiva na setu Slika nije dostupna CURE NAVODNI RAZLOZI RAZVODA Oglasili se Brad Pitt i Angelinin otac

Brad se okupljenoj gomili osmjehivao dok su ga oni slikali mobitelima nadajući se kako će usput uhvatiti koji selfie. Njihovo uzbuđenje je poraslo kad se Pitt malo priobližio ogradi. Rulja je nasrnula prema glumcu i tako 'zarobila' mladu djevojku koja je mogla biti pregažena u tom stampedu Sve se to moglo dogoditi da slavni glumac nije primjetio mladu obožavateljicu u opasnosti. Pitt je instiktivno reagirao i brzo podignuo djevojku izvan ograde u svoje naručje. Pri tome su mu pripomogli i njegovi tjelohranitelji. 'Bila je to nevjerojatna gesta', rekao je jedan prolaznik.

Inače, novi film 'Allied' vezan je za Drugi svjetski rat, a u glavnoj ženskoj ulozi našla se glumica Marion Cottilard. Romantični triler na velika kino platna stiže krajem godine.