Najstariji unuk kraljice Elizabete II. rastaje se od supruge Autumn nakon 12 godina braka u kojem je par dobio i dvije kćeri.

Galerija


Više nije prokleta Amerika, nego Kanada, čini se.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno"

Nakon što su se princ Harry i njegova supruga Meghan Markle povukli s kraljevskih dužnosti te započeli novi, financijski neovisan život u Kanadi, za kraljicu Elizabetu II. uslijedio je još jedan šok na samom početku 2020. godine.

Njezin najstariji unuk, 42-godišnji Peter Phillips rastaje se od svoje supruge Kanađanke nakon 12 godina braka. Kako prenose britanski mediji, 41-godišnja Autumn bila je ta koja je zatražila razvod na iznenađenje svog supruga koji je navodno potpuno shrvan.

Navodno Peter nije imao pojma da njegova supruga s kojom ima dvije kćeri želi razvod, a vijest o tome poprilično je uznemirila kraljicu. Također, odmah se počelo šuškati kako je Autumn na taj potez potaknuo Megxit, odnosno odlazak Harryja i Meghan u Kanadu, te se i sama želi vratiti u svoj rodni kraj zajedno s kćerima Savannom i Islom.

Peter je sin princeze Anne, a kraljici je Autumn navodno bila miljenica. Upravo zato i kraljicu je itekako šokirala njezina iznenadna odluka. "Peter je potpuno šokiran jer je dotad mislio da je sretno oženjen muškarac s dvije prelijepe kćeri. Ova ga je odluka uništila", otkrio je izvor blizak uskoro bivšem paru koji tvrdi i kako u pitanju nije treća strana.

Podsjetimo, par se upoznao davne 2003. godine na Montreal Grand Prixu, na kojem su oboje radili, no Autumn tada nije imala pojma da se zaljubljuje u kraljičina unuka. To je saznala nakon mjesec i pol veze.

Nakon nekoliko godina ljubavi Peter je kleknuo, a prethodno je tražio dopuštenje njezina oca. Zanimljivo, par je svojedobno privukao nevjerojatnu medijsku pažnju prodajom fotografija s vjenčanja iz 2008. godine za vrtoglavih pola milijuna funti, što je izazvalo burne reakcije u kraljevstvu.

Također, u medije su nekako "procurile" i fotografije s medenog mjeseca para u Južnoj Africi, a tada se pričalo kako su za to dobili besplatan luksuzni smještaj.

Par se rijetko pojavljivao u javnosti, a Peter radi u jednoj sportskoj organizaciji, što znači da ne dobiva novac od poreznih obveznika.  

Adele se ne prestaje hvaliti rezultatima drastične transformacije nakon gubitka 40 kila, neprepoznatljiva je