Cara Delevingne i Ashley Benson vezu su potvrdile ove godine u svibnju, a o zarukama se počelo šuškati ubrzo nakon toga.

Galerija


Poslije šuškanja o zarukama strani mediji prije nekoliko dana raspisali su se i o vjenčanju poznate manekenke Care Delevingne i glumice Ashley Benson.

Vezani članci Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da'' Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Došle su gledati teniski meč, no čitavo vrijeme nisu skidale ruke jedna s druge

Djevojke su tako sudbonosno da izrekle u jednoj od kapelica u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Cijena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti, a zavjete su izmijenile pred najbližim prijateljima. 

Na društvenim mrežama sada se pojavila i prva fotografija s njihove svadbe, za koju su pozirale s pomno odabranim uzvanicima.

''Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne što znače jedna drugoj'', izjavio je Michael Kelly, vlasnik kapelice.

Manekenka i glumica u svibnju su potvrdile da su u vezi već godinu dana, a onda se pojavila i vijest o njihovim zarukama.

Naime, tijekom odmora u Francuskoj svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo prije nikad nisu nosile. Nije trebalo proći mnogo vremena da na društvenim mrežama počnu nagađanja o tome kako su se te dvije slavne djevojke odlučile na korak više.

Dobio je sina u 70. godini s 34 godine mlađom suprugom, a sad su prvi put snimljeni svi zajedno