Supruga hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, Raquel Mauri na Instagramu je otkrila što misli o Hrvatskoj.

Galerija


Prekrasna Raquel Mauri, dugogodišnja supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića otkrila je što misli o domovini svog muža na Instagramu. 

Vezani članci Raquel Mauri Dvije dame, dva bujna dekoltea: Rakitićeva Raquel pozirala sa sestrom pa zapalila Instagram Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Kakva romantika: Rakitić posvetio emotivnu poruku zanosnoj supruzi i dobio 335 tisuća lajkova

Posljednjih dana slavni par s obitelji uživa u ljetnim vrućinama na otoku Šolti, a svakodnevno objavljuju i fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi koliko uživaju. 

Raquel do sada nije pričala o tome što misli o domovini svog supruga, no ovo ljetovanje ju je nagnalo da napokon otkrije istinu i kaže - što Hrvatska za nju znači?

"Krajolici koje nam daje Hrvatska. Mjesta iz snova", napisala je Rakitićeva supruga u opisu fotografije na kojoj sjedi na ljuljački i gleda zalazak sunca. Time je otkrila kako se osjeća. 

Priznanje da misli kako je Hrvatska obećana zemlja velike prirodne ljepote oduševilo je njezine obožavatelje koji su je zasipali pohvalama na račun izgleda i prirodnosti. 

"Prelijepa naša Raquel, Hrvatska te voli", "Predivna žena na predivnom mjestu. Šolta je moj drugi dom, divno je da si tu", pisali su joj Hrvati.

Rakitić i Raquel trenutno nisu sami na Šolti, iako stalno objavljuju fotografije koje podsjećaju na scene s medenog mjeseca, već su na ljetovanje poveli i njezinu bitelj. Raquel je to otkrila podijelivši fotografiju iz Modre špilje sa sestrom Irene. "Čista magija", priznala je tada 28-godišnjakinja. Par je prije tri dana u Hrvatskoj proslavio i šestu godišnjicu braka.


Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...