Brza reakcija

Rakitićeva Raquel otkrila što zapravo misli o Lijepoj Našoj, a Hrvati joj odmah odgovorili

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +2 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Supruga hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, Raquel Mauri na Instagramu je otkrila što misli o Hrvatskoj.

Prekrasna Raquel Mauri, dugogodišnja supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića otkrila je što misli o domovini svog muža na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Posljednjih dana slavni par s obitelji uživa u ljetnim vrućinama na otoku Šolti, a svakodnevno objavljuju i fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi koliko uživaju. 

Raquel do sada nije pričala o tome što misli o domovini svog supruga, no ovo ljetovanje ju je nagnalo da napokon otkrije istinu i kaže - što Hrvatska za nju znači?

"Krajolici koje nam daje Hrvatska. Mjesta iz snova", napisala je Rakitićeva supruga u opisu fotografije na kojoj sjedi na ljuljački i gleda zalazak sunca. Time je otkrila kako se osjeća. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️✨Paisajes que nos regala Croacia 🇭🇷 ✨❣️#sitiosdeensueño#sinfiltros😍

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Priznanje da misli kako je Hrvatska obećana zemlja velike prirodne ljepote oduševilo je njezine obožavatelje koji su je zasipali pohvalama na račun izgleda i prirodnosti. 

"Prelijepa naša Raquel, Hrvatska te voli", "Predivna žena na predivnom mjestu. Šolta je moj drugi dom, divno je da si tu", pisali su joj Hrvati.

Rakitić i Raquel trenutno nisu sami na Šolti, iako stalno objavljuju fotografije koje podsjećaju na scene s medenog mjeseca, već su na ljetovanje poveli i njezinu bitelj. Raquel je to otkrila podijelivši fotografiju iz Modre špilje sa sestrom Irene. "Čista magija", priznala je tada 28-godišnjakinja. Par je prije tri dana u Hrvatskoj proslavio i šestu godišnjicu braka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Pura magia ✨#sitiodeEnsueños❤️ @irene_maury ❣️✨🇭🇷✨❣️

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)


1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +7 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene