Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri objavila je fotografiju sa sestrom Irene na kojoj zajedno poziraju u Modroj špilji.

Galerija


Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uživaju s kćerkicama Altheeom i Adarom na zasluženom odmoru na hrvatskoj obali i njezinim ljepotama, a pridružila im se i Raquelina sestra Irene.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Postoji li slađi par? Supruga se našalila s popularnim nogometašem, a njegov odgovor će vas osvojiti Ivan Rakitić Rakitić objavio romantičnu fotografiju sa suprugom Raquel, piše o ljubavi i obitelji, ali njezin dekolte je u prvom planu

Raquel ne skriva koliko ju Hrvatska svaki put iznova oduševi, s čime se pohvalila i na društvenim mrežama. Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj ona i Irene poziraju u Modroj špilji.

"Čista magija", napisala je Raquel uz objavu.

Fotografija se svidjela i njezinim Instagram obožavateljima.

"Zgodne sestre u Hrvatskoj", "Jako ste lijepe", "Hrvatska je sada ljepša kada ste vi došle", stoji u komentarima. 

Po dolasku u Hrvatsku, Ivan i Raquel proslavli su šestu godišnjicu braka, a Ivan je tom prilikom s cijelim svijetom odlučio podijeliti koliko je sretan sa svojom Španjolkom te je na profilu na Instagramu podijelio fotografiju s njihova vjenčanja.

 

Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?