Rafael Dropulić Rafo bio je pobjednik realityja Story ''Supernova Music Talents'' i ''Farme'', gledali smo ga po medijima i televiziji, ali danas vodi jedan sasvim drugačiji život

Galerija


Rafael Dropulić Rafo domaćoj je publici postao poznat nakon što se proslavio u showu Story Supernova Music Talents poslije kojeg je čak objavio i album, a onda je 2005. osvojio pola milijuna kuna i u ''Farmi'', još jednom realityju Nove TV.

Vezani članci Problemi u krevetu (Ilustracija: Getty) "Je li grijeh ako oralno zadovoljim supruga?" Katolički vodič za seks nudi zanimljive savjete vjernicima Gay Pride/ilustracija (Foto: Grgur Zučko/PIXSELL) Vodio organizaciju za "preobraćenje" homoseksualaca, a sad je priznao da je gay: "Sve je bila laž"

No zadnjih godina Rafo se odmaknuo od medija, a posvetio se poslu, studiranju i obitelji. Nedavno je postao i otac. Za ulogu roditelja pripremao se dugo i čitao knjige, no kako kaže, stvarnost je ipak drugačija. Rafo je veliki vjernik i trudi se živjeti po Božjim uvjerenjima, piše 24sata. 

Rafael Dropulić Rafo (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)
Rafael Dropulić Rafo (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

''Apsolutno podržavam inicijativu ''U ime obitelji' i sve što oni rade. Nisam se molio ispred bolnica samo zbog nedostatka vremena i moje lijenosti'', izjavio je Rafo za 24sata.

Iako više skoro pa uopće ne nastupa, tu i tamo održi pokoji koncert ili s reperom Antom Cashom, koji se također okrenuo vjeri, zapjeva u crkvenom zboru.