Gdje je danas?

VIŠE NIJE RAFO Rafael Dropulić vodi potpuno drugačiji život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izdao je singl 'Ja sam Rafo' 2003., a danas Rafael Dropulić je pravi obiteljski čovjek.

Prije 13 godina Rafael Dropulić pobijedio je u showu Story Supernova Music Talents i od tada postao poznat pod jednim imenom – Rafo. Danas Rafo živi sa suprugom Marinom, s kojoj je već pet godina u braku, u Zagrebu te radi kao viši stručni referent u Odjelu za turizam.

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo - 1 evo gdje je danas Rafo je pobijedio u čak dva popularna showa i osvojio milijun i pol kuna, a onda je okrenuo novu stranicu: "Na prvom mjestu mi je Bog, pa obitelj"

Izdao je singl 'Ja sam Rafo', a onda je odjednom nestao s glazbene scene. Javnost ga je tek pet godina kasnije mogla vidjeti, kada je 2008. pobijedio u 'Farmi'. Ipak, kako i sam kaže, htio se 'malo odmoriti od showbizza', a taj mali odmor vjerojatno nikad neće završiti.

Pronašao je unutarnji mir tek kada se povukao sa scene, a slavu je uvijek doživljavao kao 'dosadnu nuspojavu'. 'Nikad nisam maštao o slavi. Maštao sam o bendu, koncertima, muziciranju, kreiranju video spotova, druženju s umjetnicima, zapravo o svemu onome što mi je nedostajalo u Pločama jer sam odrastao u generaciji koja se furala na nogomet, a ja sam bio umjetnička duša. Glazba je moju generaciju zaobišla. '

Godinama se ne bavi glazbom, bilo je par iznimki, ali radilo se o duhovnim pjesmama, te je nadodao kako je neko vrijeme svirao i u crkvenom bendu, ali 'to je sve onako za dušu, ništa profesionalno', kazao je Rafo za Story.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene