Rachel McAdams kao novopečena majka ne iznosi detalje iz privatnog života u javnost, no kao majka odlučila se osvrnuti na učestali društveni tabu vezan za dojenje.

Galerija


Holivudska glumica Rachel McAdams najpoznatija je po ulogama u romantičnim, ljubavnim filmovima i ulogama dobre djevojke iz susjedstva.

Vezani članci Mladen Badovinac Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana Orlando Bloom Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela

No ovih dana imamo priliku vidjeti je u nešto drugačijem izdanju. Naime, Rachel je u travnju postala majka, rodila je sina čije ime još uvijek nije otkrila. Ali zato je otkrila nešto više, snimajući editorijal za magazin Girls Girls, a na fotografiji pozira s pumpicama za izdajanje mlijeka na grudima.

40-godišnja Rachel tako je pokušala progovoriti o vječnom tabuu dojenja, s kojim se susreću brojne novopečene majke diljem svijeta.

"Ovo je toliko inspirirajuće za mene otkad sam postala majka. Iza ove moćne fotografije krije se priča koju obožavam", napisala je Rachel na svom profilu na Instagramu uz fotografiju sa snimanja koju je sama objavila.

Podsjećamo, Rachel je dobila sina s partnerom Jamiejem Lindenom , no detalje iz privatnog života ne otkriva lako pa je i trudnoću skrivala više od pola godine, a u tajnosti je i rodila.

Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''

Supruga Marina Čilića otkrila njegovu najveću vrlinu: "Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge"