Rachel McAdams (Foto: Getty Images)
Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Rachel McAdams sva događanja izbjegavala je još od rujna prošle godine, a tek u veljači ove je u javnost procurila informacija da s Jamiejem Lindenom čeka prvo dijete.


Rachel McAdams i partner Jamie Linden postali su roditelji malenog dječaka.

Vezani članci Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Ona ima 48, a on 50 godina: Slavna glumica otkrila da čeka bebu s najzgodnijim Jamesom Bondom! Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian prevaranta Tristana izbacila je iz njihove kuće, kćer odgaja sama dok on moli za oprost

Glumica je u 39. godini rodila prvo dijete, a trudnoću je skrivala od medija. Da je trudna, saznalo se tek u veljači ove godine. Rachel privatni život i inače drži podalje od svjetla reflektora, pa tako nije ni točno poznato kad je započela vezu s holivudskim scenaristom Jamiejem Lindenom, ali su prvi put zajedno viđeni u travnju 2016. godine.

Rachel McAdams (Foto: Getty Images)
Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Zvijezda filma ''Bilježnica'' javne događaje izbjegavala je još od rujna prošle godine, a mnogo je puta u intervjuima istaknula da jedva čeka postati majka.

Glumica je ranije bila u vezi s Ryanom Reynoldsom od 2003. do 2007. godine, nakon čega je tri godine provela s Michaelom Sheenom kojeg je upoznala na snimanju filma ''Ponoć u Parizu''. Poslije tri zajedničke godine prekinuli su 2013.