Oženio 15-godišnjakinju

Redao zločin za zločinom: Posrnuli pjevač seksualni je predator kojem prijeti 30 godina zatvora

Aaliyah (Foto: AFP) Aaliyah (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aaliyah (Foto: AFP) +0 Aaliyah (Foto: Profimedia) Galerija

Američki glazbenik R. Kelly optužen je za nekoliko seksualnih prijestupa, a cijela zavrzlama je započela kada je uz pomoć mita oženio 15-godišnju Aaliyah.

52-godišnji američki R&B pjevač R. Kelly proživljava neke od najtežih trenutaka u životu. Naime, optužen je za cijeli niz seksualnih prijestupa. Optužbe ga terete za šokantan popis nedjela, a sve je započelo davnim slučajem iz 1994. kada je navodno krivotvorio dokumente i podmićivao koga je trebao ne bi li uspio oženiti tada 15-godišnju Aaliyah, poznatu preminulu pjevačicu. Na temelju krivotvorenih dokumenata R. Kelly je uspio oženiti maloljetnu Aaliyah, no trud mu se i nije baš isplatio, jer su se razveli nakon samo šest mjeseci braka. Kada su se vjenčali R. Kelly je imao 27 godina. 

Pogledaj i ovo Aaliyah Sa samo 22 godine Izgubila je život u stravičnoj i nepotrebnoj nesreći, a jedan je detalj njezine bližnje ostavio u još većoj tuzi i nevjerici

Taj skandal se zataškao kada je lijepa Aaliyah poginula u avionskoj nesreći 2001. godine, no sada je sve ponovno izašlo na vidjelo. 

Inače je ovaj posrnuli pjevač već godinama u centru brojnih skandala u kojima je, bez iznimke, optužen za seksualno zlostavljanje žena i djevojaka. Sve se posebno zahuktalo kada je snimljena serija "Surviving R. Kelly", a u kojoj su mnoge žrtve ovog seksualnog predatora progovorile o detaljima svojih odnosa s njime. 

Protiv pjevača je podignuto na desetke optužnica za seksualno zlostavljanje i uzenmiravanje, a pripisuju mu se i zlodjela poput - snimanja seksa s maloljetnicom, vođenje seks kulta, pedofiliju i posjedovanje i snimanje dječje pornografije. 

Pretpostavlja se da bi za sve navedeno mogao dobiti i do 30 godina zatvora. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) +1 Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Celebrity Živi ludim momačkim životom, a za jednogodišnju kćerkicu plaća vrtoglav iznos samo da ju - ne vidi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene