Ponosna obitelj

Stigle prve fotografije s krštenja sina Meghan Markle i princa Harryja: Tko su dvije nepoznate dame na njima?

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstio se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i vojvotkinje Meghan, krstio je tijekom dana kantenberijski nadbiskup na privatnoj ceremoniji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Radi se o Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsoru koji se krstio uz prisustvo samo bliske obitelji u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor. Preciznije, na krštenju je bilo ukupno 25 osoba.

Među uzvanicima su bili princ od Walesa i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine, ali i Meghanina majka Doria Ragland koja se također nalazi na prvoj fotografiji koju je na Instagramu objavila kraljevska obitelj.

Ona je objavljena na službenom profilu princa Harryja i njegove Meghan, Sussex Royal, a u dužem opisu pored nje stoji da su ponosni roditelji presretni zbog ovog važnog događaja, no da su ga željeli proslaviti bez medija i kamera, u društvu najmilijih.

"Vojvoda i vojvotkinja su presretni što mogu podijeliti ovu radost s javnosti koja im je davala nevjerojatnu podršku od samog rođenja sina. Zahvaljuju vam na vašoj dobroti i slavlju ovog posebnog trenutka", stoji nadalje u objavi.

Kraljica Elizabeta II. i njezin suprug princ Phillip nisu prisustvovali ovom događaju zbog ranije ugovorenih obaveza, no tako je bilo i prošle godine kada se krstio princ Louis, treće dijete princa Williama i Kate Middleton.

Ako se pitate tko su preostale dvije dame na fotografiji, radi se o sestrama pokojne princeze Diane, Harryjeve majke. Njihova imena su Sarah McCorquodale i Jane Fellowes.

Kumovi malenog Archieja još uvijek nisu poznati javnosti.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +8 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog preljuba s ovom ženom najbogatiji čovjek na svijetu upravo je izgubio 38 milijardi dolara


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene