Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstio se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Galerija


Sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i vojvotkinje Meghan, krstio je tijekom dana kantenberijski nadbiskup na privatnoj ceremoniji.

Vezani članci Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica nema milosti za Harryja i Meghan: Iako joj uskoro stiže novo praunuče, najavila je nove sankcije! Princ Harry i Meghan Markle - 5 Otkriveno što se stvarno dogodilo prije Meghanina i Harryjeva odlaska u Ameriku, ona se zbog jedne stvari jako uvrijedila?

Radi se o Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsoru koji se krstio uz prisustvo samo bliske obitelji u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor. Preciznije, na krštenju je bilo ukupno 25 osoba.

Među uzvanicima su bili princ od Walesa i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine, ali i Meghanina majka Doria Ragland koja se također nalazi na prvoj fotografiji koju je na Instagramu objavila kraljevska obitelj.

Ona je objavljena na službenom profilu princa Harryja i njegove Meghan, Sussex Royal, a u dužem opisu pored nje stoji da su ponosni roditelji presretni zbog ovog važnog događaja, no da su ga željeli proslaviti bez medija i kamera, u društvu najmilijih.

"Vojvoda i vojvotkinja su presretni što mogu podijeliti ovu radost s javnosti koja im je davala nevjerojatnu podršku od samog rođenja sina. Zahvaljuju vam na vašoj dobroti i slavlju ovog posebnog trenutka", stoji nadalje u objavi.

Kraljica Elizabeta II. i njezin suprug princ Phillip nisu prisustvovali ovom događaju zbog ranije ugovorenih obaveza, no tako je bilo i prošle godine kada se krstio princ Louis, treće dijete princa Williama i Kate Middleton.

Ako se pitate tko su preostale dvije dame na fotografiji, radi se o sestrama pokojne princeze Diane, Harryjeve majke. Njihova imena su Sarah McCorquodale i Jane Fellowes.

Kumovi malenog Archieja još uvijek nisu poznati javnosti.

Zbog preljuba s ovom ženom najbogatiji čovjek na svijetu upravo je izgubio 38 milijardi dolara