Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstit će se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Galerija


Sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i vojvotkinje Meghan, krstit će tijekom dana kantenberijski nadbiskup na privatnoj ceremoniji, javlja u subotu BBC.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti? Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstit će se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Među uzvanicima će biti princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine.

Već je utvrđeno kako kraljica Elizabeta neće prisustvovati krštenju zbog ranije preuzetih obaveza,a a radi se o mirnom vikendu sa suprugom, princom Philipom u Sandringhamu. I dok neki priželjkuju skandal, činjenica jest kako kraljica niti prošle godine nije bila na krštenju princa Louisa, trećeg djeteta Williama i Kate.

U sklopu vikenda sa suprugom, kraljica će posjetiti i kraljevsku ergelu konja.

Očekuje se da će krštenju nazočiti i Meghanina majka Doria Ragland. Prinčevski par je odlučio izostaviti medije i publiku iz cijele ceremonije te nije otkrio tko će biti kumovi malom Archieju.

Umjesto novinarskih fotografa, modni fotograf Chris Allerton koji je fotografirao i njihovo vjenčanje, zabilježit će danas na krštenju posebne trenutke.

Archie će nositi ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje koju je izradila kraljičina krojačica Angela Kelly.

Krstionica Lily Font, u kojoj su kraljica Viktorija i princ Albert krstili svoje prvo dijete Viktoriju 1841., također će biti korištena kao posuda za vodu iz rijeke Jordan kojom će se Archie krstiti.

Svi koji se nadaju prizorima s kraljevskog krštenja, bit će razočarani jer događaj neće biti televizijski popraćen.

Jedino se kasnije popodne očekuju privatne fotografije.

Iako se obično u javnosti objave imena kumova, ovaj puta su ih prema njihovoj želji, Harry i Meghan odlučili zadržati u tajnosti.

Sve upućuje na to da ovo nije uobičajena kraljevska ceremonija, što ide u prilog želji roditelja da odgajaju sina Archieja daleko od svjetla reflektora. (Hina)

Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje