Meghan Markle potpisala je svoj prvi samostalni ugovor, za koji se sada saznalo da ga je isposlovao njezin suprug, princ Harry.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja Meghan Markle pristala je snimiti svoj glas za Disney, a produkcijska kuća zauzvrat će donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, objavio je prošlu subotu londonski Times.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti? Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast!

Ta je vijest došla samo nekoliko dana nakon što su Harry i Meghan odlučili da odustaju od kraljevskih dužnosti te da će od sada više vremena provoditi u Sjevernoj Americi i "postati financijski neovisni".

Times nije otkrio za što će Meghan dati svoj glas, no sada je u javnost procurila snimka na kojoj princ za svoju suprugu žica taj posao od šefa Disneyja Boba Igera. I ona je poprilično neugodna za sve strane.

Razgovor se dogodio na premijeri filma "Kralj lavova", na kojoj se kraljevski par družio i s Beyonce i njezinim suprugom Jay Z-jem, a dok je Meghan čavrljala s pjevačicom, princ je imao druge planove.

"Znate li da ona posuđuje glas?" pitao je Harry Igera. "Zbilja? Nisam to znao" odgovorio mu je on, ali s poprilično zbunjenim izrazom lica nakon kojeg je uslijedio neugodni smijeh.

"Činite se iznenađenim. Zbilja je zainteresirana za to", nastavio je Harry, a na kraju mu je Iger odgovorio kako bi volio pregovarati o suradnji, jer tko bi princu rekao "ne".

Na drugoj snimci koju je objavio The Daily Mail, jasno se čuje kako Iger poručuje Meghan da mu se javi mailom u vezi s tim poslom.

I tako je vojvotkinja potpisala svoj prvi samostalni ugovor. 

50-godišnja diva ubrzala rad srca zadivljujućim dekolteom na dodjeli filmskih nagrada