Čestitamo!

Jednu od najljepših žena svijeta 11 godina mlađi dečko zaprosio nakon samo 2 mjeseca veze?

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Nick Jonas (Foto: Getty Images) +0 Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevač Nick Jonas siguran je da je pronašao ljubav svog života.

Prohodali su tek prije dva mjeseca, a pjevač Nick Jonas već je navodno zaprosio svoju 11 godinu stariju djevojku, glumicu Priyanku Chopru.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Svi pričaju o tome Luksuzno vjenčanje slavnog para ima i mračnu stranu: "Okrutni ste, a ne glamurozni"

Časopis People prenosi kako ju je Nick zaprosio na njezin 36. rođendan prošlog tjedna u Londonu. Izvor blizak paru izjavio je kako je par presretan te da je Nick zaručnički prsten odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany koju su navodno zatvorili kako bi on izabrao savršeni prsten.

Nagađanja o zarukama krenula su nakon što je producent filma “Bharat“ Ali Abas Zafar na Twitteru objavio kako Priyanka više ne sudjeluje u snimanju.

“Priyanka Chopra više nije dio Bahrat filma a razlog tome je vrlo, vrlo poseban i svi smo smo sretni zbog nje i želimo joj svu sreću u životu“, napisao je Zafar.

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kako je veza s Nickom postajala sve ozbiljnija, Priyanka ga je ubrzo odlučila upoznati s obitelji u Indiji, nakon što su se zajedno pojavili na vjenčanju njegove rođakinje.

Par se u javnost prvi puta pojavio u svibnju ove godine na Met Gali.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene