Princu Andrewu nakon javnosti leđa je okrenula i vlastita obitelj. Kraljica ga kažnjava na svakom koraku.

Galerija


Pedofilski skandal zbog kojeg je osuđeni milijarder Jeffrey Epstein počinio samoubojstvo sve više steže svoj obruč i oko njegova bliskog prijatelja princa Andrewa. Nakon što su u javnost procurile fotografije Andrewa s mlađahnim djevojkama na partijima u Epsteinovoj vili, istraga se zahuktala. 

Vezani članci Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Drama u kraljevskoj obitelji: Princ odstupio s dužnosti zbog pedofilske afere koja je potresla javnost! Jordyn Woods (Foto: Instagram) Poznata preljubnica proslavila rođendan "miješanjem" oblinama na terasi

Skandalozna svjedočanstva o tome kako su 17-godišnjakinje spavale s princem, kao i njegov nedavni javni istup o tome kako se djevojaka s kojima je navodno bio intiman uopće ne sjeća, javnost su podigli na noge, pa više ni Buckinghamska palača ne može stajati po strani. 

Iako je isprva njegova obitelj stajala uz njega te su oštro demantirali sve optužbe protiv sina kraljice Elizabete, čini se da je situacija postala preozbiljna, pa je princ izgubio podršku svojih najmilijih. Navodno je njegov stariji brat Charles već mjesecima veoma nezadovoljan situacijom i cijelim skandalom koji je okaljao obiteljsko ime, a sada je i kraljica Elizabeta odlučila potegnuti nekoliko drastičnih poteza, piše Daily Mail.

Naime, rođendansko slavlje princa Andrewa, koji će uskoro napuniti 60 godina, otkazano je. Kraljica je umjesto velike zabave odlučila prirediti samo obiteljsku večeru za svog sina jer smatra da trenutačna situacija ne dopušta bilo kakve veće proslave. Uz to, prije nekoliko dana Andrew je izgubio pravo na izvršavanje svojih kraljevskih dužnosti, a njegova zastava i grb maknuti su s Kensingtonske palače. 

Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić