Preplavile ga emocije

Kraljevski mladoženja zeznuo jednu stvar tijekom ceremonije, izvukla ga princeza

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank danas su se vjenčali nakon 8 godina ljubavi.

Glavna vijest dana svakako jest kraljevsko vjenčanje princeze Eugenie i njezinog partnera Jacka Brooksbanka.

Pogledaj i ovo Princeza Eugenie Lijepa vijest! U kraljevsku obitelj stiže prinova, a omiljena unuka pokojne kraljice Elizabete vijest je potvrdila preslatkom fotkom!

Par se vjenčao u Windsoru pred čak 850 uzvanika, a vjerovali ili ne, ovo je vjenčanje bilo skuplje nego ono princa Harryja i bivše američke glumice Meghan Markle. No, kad se zna da se radi o omiljenoj unuci kraljice Elizabete II., takav podatak nimalo ne čudi.

Na vjenčanju su bili najistaknutiji članovi britanske kraljevske obitelji, ali i brojne slavne osobe, kao i televizijske kuće koje su pratile vjenčanje. Ono nije bilo niti približno popularno kao ono Harryja i Meghan, no interesa je ipak bilo.

A čini se kako su brojne kamere itekako zbunile mladoženju koji je imao malih problema sa stavljanjem vjenčanog prstena svojoj princezi koja je učinila sve što je u njezinoj moći kako bi ga smirila.

Tako mu je poručila da ju primi za ruku te ostane uz nju, a emotivni Jack nije mogao suspregnuti suze dok je čekao mladenku pred oltarom. Stručnjaci za govor tijela otkrivaju kako je mladoženja bio vidno šokiran i nervozan zbog okupljenog mnoštva te kamera, no srećom nije dopustio da ga trema potpuno obuzme.

I sam je nekoliko dana prije vjenčanja priznao kako je jako prestrašen, no to nipošto nije značilo da nije siguran u svoju ljubav.

Par se upoznao na skijanju u Švicarskoj prije 8 godina, a upravo je princeza smirila velikog partijanera koji je bio poznat u brojnim noćnim klubovima i barovima diljem Velike Britanije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene