Princeza Eugenie i Jack Brooksbank danas su se vjenčali nakon 8 godina ljubavi.

Galerija


Glavna vijest dana svakako jest kraljevsko vjenčanje princeze Eugenie i njezinog partnera Jacka Brooksbanka.

Vezani članci Požar na vjenčanju Noć za pamćenje pretvorila se u pakao na zemlji: Svatovi bježali i vrištali dok je salu za vjenčanja gutao plamen Kraljica Elizabeta i princeza Eugenie Najdraža unuka kraljice Elizabete otkrila kako je nazvala sina i objavila njegovu prvu fotografiju

Par se vjenčao u Windsoru pred čak 850 uzvanika, a vjerovali ili ne, ovo je vjenčanje bilo skuplje nego ono princa Harryja i bivše američke glumice Meghan Markle. No, kad se zna da se radi o omiljenoj unuci kraljice Elizabete II., takav podatak nimalo ne čudi.

Princeza Eugenie (Foto: Pixsell)
Princeza Eugenie (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Na vjenčanju su bili najistaknutiji članovi britanske kraljevske obitelji, ali i brojne slavne osobe, kao i televizijske kuće koje su pratile vjenčanje. Ono nije bilo niti približno popularno kao ono Harryja i Meghan, no interesa je ipak bilo.

A čini se kako su brojne kamere itekako zbunile mladoženju koji je imao malih problema sa stavljanjem vjenčanog prstena svojoj princezi koja je učinila sve što je u njezinoj moći kako bi ga smirila.

Tako mu je poručila da ju primi za ruku te ostane uz nju, a emotivni Jack nije mogao suspregnuti suze dok je čekao mladenku pred oltarom. Stručnjaci za govor tijela otkrivaju kako je mladoženja bio vidno šokiran i nervozan zbog okupljenog mnoštva te kamera, no srećom nije dopustio da ga trema potpuno obuzme.

Princeza Eugenie (Foto: Pixsell)
Princeza Eugenie (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

I sam je nekoliko dana prije vjenčanja priznao kako je jako prestrašen, no to nipošto nije značilo da nije siguran u svoju ljubav.

Par se upoznao na skijanju u Švicarskoj prije 8 godina, a upravo je princeza smirila velikog partijanera koji je bio poznat u brojnim noćnim klubovima i barovima diljem Velike Britanije.