Prince Wale Soniyiki otkrio je detalje o svojoj kraljevskoj obitelji koju je ostavio u Nigeriji i priznao bi li se volio vratiti u rodnu zemlju.

Galerija


Nigerijac Prince Wale Soniyiki jedan je od najkarizmatičnijih natjecatelja ovogodišnje Farme, a sada je odlučio podijeliti dosad nepoznate detalje iz svog života.

Vezani članci Prince Wale Soniyiki - 5 Prince u suzama podijelio priču o tragičnom gubitku koji mu je obilježio život, ne može to nikako zaboraviti Prince Wale Soniyiki Prince o opasnoj situaciji na Farmi zbog koje je intervenirala hitna: ''Užasan je osjećaj bio, grlo mi se počelo sušiti...''

Naime Prince potječe iz afričke kraljevske obitelji, o čemu je odlučio popričati s Katarinom.

"U Africi imamo običaj, tako da moj tata, koliko znam, ukupno u svom životu ima četiri žene. Ja ne idem u tom smjeru. Jedna žena, jedna ljubav i jedan život koji želim živjeti", priznao je Prince.

Katarinu je šokirao podatkom da je najmlađa supruga njegova oca mlađa od njega čak 60 godina, jer je on 80-godišnjak, dok ona ima svega 20 godina.

Prince može zamisliti svoj povratak u Afriku, ali trenutno mu je privlačniji život na farmi u Hrvatskoj.

"Moja cura želi živjeti na farmi, ali ja ne znam kako ću ja, jer moja cura sve radi i sve zna. I ja želim biti potpora, tako da svaki dan na farmi učim jer imam obećanje koje sam dao svojoj curi. Bit ću pravi farmer u budućnosti da bih mogao biti dobar tata i dobar muž", zaključio je Prince.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Tko je kliški Picasso koji obožava putovanja, a najviše ga je fascinirala Kuba: ''Možda sam bježao od problema''