Nigerijac Prince Wale Soniyiki, kojeg trenutačno gledamo u showu ''Farma'', obožava Hrvatsku te kaže da mu je sudbina odredila da se ovamo doseli. Ima djevojku i puno prijatelja i zadovoljan je svojim životom.

Galerija


Prince Wale Soniyiki rodom je iz Nigerije, a prije osam godina doselio se u Hrvatsku, za što kaže kako mu je to najbitniji događaj u životu.

Vezani članci Zdenka Jakus - 3 Ova Istrijanka u životu se suočila s brojnim nedaćama, a utjehu je pronašla u hobiju za koji pohvale stižu i na svjetskoj razini! Katarina Vukadin Profesorica s Farme koja se odlučila na potpuno drugačiju karijeru: ''Nisam se u tom našla, pa mi je ovo samo došlo''

35-godišnji Prince trenutačno je nezaposlen, a za sebe kaže da je dobar, darežljiv, vrijedan, prilagodljiv i simpatičan, ali da preglasno priča, a dodaje i kako vrlo slobodno izražava svoje emocije.

U razgovoru s nama podijelio je što očekuje na "Farmi".

"Očekujem upoznavanje s hrvatskom kulturom preko kolega u showu. Očekujem novo iskustvo, kao i upoznavanje s novom hranom, običajima i novim riječima te kako izgleda živjeti među nepoznatima. Veselim se što ću doživjeti nešto potpuno drugačije u svom životu. Prvi put ulazim u ovakav reality show", ispričao je Prince. Bit će mu teško bez tehnologije jer su djeca od 5 godina i ljudi od 90 godina navikli imati mobitele, ali smatra da će zbog toga biti pametniji.

Osvrnuo se i na svoj dosadašnji život u Hrvatskoj.

"Osam i pol godina živim ovdje. Mogu reći da je to sudbina. Možda se nisam trebao roditi u Nigeriji, već upravo ovdje. Osjećao sam kao da idem na hodočašće kada sam otišao iz Nigerije. Trebao sam biti u Italiji, ali me sudbina dovela u Hrvatsku i ne žalim se. Osjećam se kao kod kuće", iskreno je priznao ovaj 35-godišnji Nigerijac.

Jedno je vrijeme radio i kod generala Ante Gotovine.

"Moj bivši šef Ante Gotovina je čovjek od malo riječi koji ima puno snage. Pametan je i jak čovjek. Ima dobro srce i jako je smiren. Želim biti kao Ante", komentirao je Princ svog bivšeg šefa, za kojeg je radio u njegovu tunogojilištu kao mornar, ribar i kuhar. Prince obožava svirati džembe i najavio je kako će na "Farmi održati koncert.

"Bit će party", kratko je rekao. U sretnoj je vezi, a kako kaže, njegova djevojka mu je rekla kako nema ništa protiv njegova odlaska na farmu te mu je poručila da bude dobar. "Imam samo nju jer su moji roditelji u Africi. Imam puno prijatelja u cijeloj Hrvatskoj i zadovoljan sam svojim životom", poručio je Prince. Bit će mu teško provesti vrijeme bez djevojke, ali će dati sve od sebe da svi budu zadovoljni.

Atraktivna Ena prva je napustila Farmu, a onda otkrila nešto što je sve iznenadilo: ''Nedavno sam saznala''