Princ William na Instagramu je objavio fotografiju s cijepljenja na kojoj su svi primijetili njegove mišićave ruke.

Galerija


Britanski princ William na Instagramu je otkrio da je primio prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa te je objavio i svoju fotografiju s cijepljenja.

Vezani članci Princ William Princ William i David Beckham Englesku su zdušno bodrili u društvu svima dobro poznatih hrvatskih lica, evo kako to izgleda kad se skupi ovakva ekipa! Kate Middleton Kate Middleton završila u samoizolaciji, bila je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronavirus

Uz nju je zahvalio svima koji su radili na razvijanju cjepiva, no sve napisano palo je u drugi plan zbog jednog detalja na fotki koji nikako nije mogao promaknuti javnosti.

"Wow, kakvi bicepsi", "Sad mi je jasno zašto Kate uvijek izgleda tako sretno", "Baš je zgodan", "Svaka čast na bicepsima", redali su se komentari na račun Williamovih mišićavih ruku koje su očigledno mnoge iznenadile jer ga inače baš i nemamo priliku vidjeti u majici kratkih rukava. Fotografija je i u samo nekoliko sati skupila stotine tisuća lajkova.

Cijela situacija neodoljivo podsjeća i na slučaj s našim ministrom financija Zdravkom Marićem, koji je također nakon cijepljenja postao hit zbog svojih mišića.

Njegove fotke u uskoj bijeloj majici tada su obišle Hrvatsku, ali i svijet, a svi su još danima kasnije brujili o njegovim bicepsima.

Čiji su vas mišići više impresionirali?

U galeriji se prisjetite kako je na cijepljenju izgledao ministar Marić pa u anketi odaberite tko ima bolje bicepse.

Ponovno okupljanje "Prijatelja" palo u sjenu zbog tužne pojave omiljenog Chandlera: ''Plačem, mučno mi je gledati ga ovakvog, bojim se...''

Pa kakva je to žena! Svi se čude izboru muškarca zbog kojeg je ostavila bivšeg, ali ona ponosno korača uz njega!