Fotografija Zdravka Marića na stranici Reddit ima više od 850 komentara od kojih su neki bili prilično zanimljivi, a objavu je bilo i više od 19.000 reakcija.

Galerija


Ministar financija Zdravko Marić (43) u četvrtak je privukao pozornost domaće javnosti kada se na na cijepljenju protiv koronavirusa pojavio u uskoj bijeloj majici koja je istaknula njegovo mišićavo tijelo. 

Vezani članci Mislav Bago Ekskluzivno istraživanje: Koliko se građana Hrvatske želi cijepiti protiv korone, što misle o cijepljenju preko reda i kome najviše vjeruju Red za cijepljenje na Ksaveru - 3 A nije bilo od jabuke? Došla se cijepiti pa odustala kad je čula kojim cjepivom: ''Pa kaj ću čekati satima da se cijepim shitom? E, pa neću''

Marić je sada postao hit i diljem svijeta, a o njemu su se raspisali na stranici Reddit. Nakon što je objavljena njegova fotografija s cijepljenja, dobila je više od 850 komentara i više od 19.000 reakcija. 

"Kapetan Croatia?", "K v*agu. Uz srpsku premijerku i ministra financija u Hrvatskoj, političari na Balkanu se čine zabavnima", "Pitajte njega kako ostvariti kapitalnu dobit", "S tim oružjem bi mogao biti ministar obrane", "Ovo je idealno muško tijelo", "Ja bih dala njemu da me cijepi", "Poigrala bih se s njegovim financijama", "Sačuvat ću ovu fotografiju", "Ministar dobrih mišića", "Voljela bih kada bi naša ekonomija izgledala kao njegovi mišići", komentirali su. 

"Možemo li Hrvatskoj dati bilo koga našega i dobiti njega zauzvrat?", pitala je korisnica Reddita iz Grčke. Jedna žena iz Portugala se požalila da oni nikada nemaju takve ministre. Bilo je tu još niz komentara, a među njima i dosta onih u kojima su se korisnici ove stranice šalili da bi preselili u Hrvatsku samo zbog Marića. Njegova fotografija je poslužila kao dobra reklama za našu zemlju, ali i cijepljenje jer su komentatori iz cijelog svijeta. 

Inače, ministar je zasjenio sve ostale članove Vlade na cijepljenju i na pitanja u srijedu je li ujutro radio sklekove imao je spreman odgovor. "Jutros nisam", odgovorio je Marić novinarima sa osmijehom. "Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta", dodao je.

Da je sportski tip, jasno govore njegove mišićave ruke i oblikovan torzo, ali i fotke iz prošlosti koje odaju da ima i istrenirane noge, kao i da mu nijedan sport nje stran.

Tako je već nekoliko puta fotografiran kako igra tenis, pokazao je i da je vješt u košarci te nogometu, a trčao je i na maratonu pa ne iznenađuje toliko što je ministar u tako dobroj formi.

Ni u 7. mjesecu trudnoće se ne odmara: Šuput otputovala izvan Hrvatske, na Instagramu otkrila gdje se nalazi