Meghan i Harry nastavljaju rat s britanskim tabloidima - podigli su još jednu tužbu!

Galerija


Samo nekoliko dana nakon što je Meghan Markle tužila britanski tabloid Daily Mail zbog objavljivanja njezinog privatnog pisma i širenja negativne propagande protiv nje, princ Harry odlučio se i sam obračunati s The Sun i Daily Mailom. 

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Potresno priznanje Meghan Markle: ''Dok sam u naručju držala prvo dijete, znala sam da gubim drugo...'' Princ Harry, Jill i Joe Biden Princ Harry veliki je prijatelj američke prve dame, na vidjelo izašli i detalji, a o njihovom odnosu oglasio se i Joe Biden

Navodno su ti znani tabloidi hakirali prinčev mobitel i presretali mu glasovne poruke ranih 2000-ih. Zanimljivo je kako se princ tek sada sjetio tog slučaja pa je odlučio nakon gotovo dvadeset godina zakašnjenja utjerivati pravdu. 

Vijest je danas poslijepodne potvrđena iz Buckinghamske palače, piše BBC. 

Podsjetimo, Meghan i Harry prije nekoliko su tjedana tvrdili kako nikada ne čitaju tabloide te da ih tračevi koje oni šire ni najmanje ne uzrujavaju, pa je stoga njihova strastvena pravna borba protiv medija mnoge iznenadila. Naravno, kritičara ponašanja vojvode i vojvotkinje od Sussexa nije manjkalo, pa su mnogi zaključili kako je slavni par ponovno licemjeran te da svakih par tjedana mijenjaju priču. 

Uz to, princ Harry je nedavno usporedio Meghan i svoju majku, preminulu princezu Dianu, i zaključio kako se najviše boji da će paparazzi jednako tretirati Meghan kao što su tretirali Dianu. Mnogi takve usporedbe smatraju krajnje neumjesnima te preuveličanima, a neki su istakli i kako nisu paparazzi ubili Dianu već nadrogirani vozač koji ju je vozio kobne noći. 

Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"