opet nova priča

Princ Harry promijenio ploču u odnosu sa svojom obitelji, evo što sada pokušava nakon dvije godine šokova koje im je priredio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry posljednjih se dana redovito čuje sa svojim ocem, a izgleda kako je odlučio promijeniti pristup prema kraljevskoj obitelji.

Princ Harry se navodno redovito čuje s ocem, princem Charlesom, te su u prijateljskim odnosima uoči kraljičina jubileja, javlja Daily Mail.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Vojvoda od Sussexa (37), koji se sa suprugom Meghan Markle prije dvije godine preselio u SAD, vjerojatno će biti prisutan na velikoj proslavi kraljice Elizabete u ljeto ove godine. Želi i da mu društvo prave supruga Meghan te djeca Archie i Lilibet.

Pitanje o njegovu povratku u Ujedinjeno Kraljevstvo povuklo se nakon što su njegovi odvjetnici nedavno pokrenuli postupak protiv britanske policije, za koju su rekli da Harryja i njegovu obitelj ne žele štititi dok su u Velikoj Britaniji.

Pretpostavljalo se kako će taj potez dodatno zakuhati već itekako zategnute odnose odbjeglog princa i njegove obitelji, no čini se da je Harry odlučio svima pristupiti na drugačiji način.

"Odnosi između Harryja i Charlesa se poboljšavaju. Puno se bolje slažu te se redovito čuju putem videopoziva. Harry vjerojatno žali zbog svega što je uništilo njegove odnose s obitelji, a pokušava im se ponovno približiti", rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za The Sun.

Princ Harry i Meghan Markle već dvije godine zadaju glavobolje britanskoj kraljevskoj obitelji, još otkako su odlučili odstupiti od svih kraljevskih dužnosti.

U intervjuima koje su dali od onda iznijeli su brojne detalje o životu u palači, a Harry je dugo vremena bio u nemilim odnosima s bratom Williamom i čitavom svojom obitelji. Sada se pretpostavlja kako će se sve promijeniti, no sve ovisi o njegovim postupcima te hoće li mu obitelj sve oprostiti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene