nije zadovoljan

Princ Harry zabrinut je za sigurnost svoje obitelji, potez za koji se odlučio mogao bi zadati glavobolje kraljici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry planira tužiti britansku vladu ako mu ponovno odbiju policijsko osiguranje, za koje smatra da je nužno dok boravi u Velikoj Britaniji.

Princ Harry će poduzeti pravne mjere protiv britanske vlade jer su odbili pružiti policijsko osiguranje njegovoj obitelji, javlja Daily Mail. Harryjevi odvjetnici su već napisali pismo protokola koje će uputiti vladi, a u pismu traži sudski proces ukoliko se njemu i njegovoj obitelji ne da osiguranje dok borave u Velikoj Britaniji. Princ je dao do znanja kako će iz svoga džepa platiti sve potrebne troškove.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Čekanju se nazire kraj? Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

Ukoliko se taj proces zaista nastavi, dovest će do spora na vrhovnom sudu između ministara u vladi i princa Harryja. Princ tvrdi kako članovi njegovog osiguranja u SAD-u nemaju pristup informacijama osiguranju u Velikoj Britaniji, što je nužno da bi on i njegova obitelj ostali sigurni. 

Kraljica Elizabeta navodno je upoznata sa željama svog unuka, no još se nije očitovala po tom pitanju, a ovo je ujedno i prvi put da se neki član kraljevske obitelji pravno žali na rad kraljičine vlade.

Harryjev tim je istaknuo i kako princ ne očekuje da porezni dužnosnici Velike Britanije plaćaju osiguranje njemu i njegovoj obitelji, već to žele platiti sami, a smatra kako nije dovoljno da ima samo privatne tjelohranitelje. "Kada je Harry bio na sprovodu princa Philipa imao je osiguranje, no kada se na ljeto vratio kući, nije ga više imao", rekao je izvor blizak princu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 Nino Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 2 Celebrity Sretne vijesti iz domaće zastupničke obitelji: Poznati politički par čeka dijete, prinova bi trebala stići sredinom ljeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene