Princ Harry i Meghan Markle prije osam dana šokirali su svijet odlukom da se povlače s kraljevskih dužnosti, a vojvoda od Sussexa u četvrtak se prvi put odonda pojavio u javnosti.

Galerija


Britanski princ Harry u četvrtak je stigao u Buckinghamsku palaču kako bi odradio vjerojatno posljednju dužnost kao dio kraljevske obitelji.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 3 Stigao još jedan dokaz koliko su si štetu nanijeli Meghan Markle i princ Harry, no s kraljevskom obitelji je drugačiji slučaj I Andrej Plenković sudjelovat će u \'\'Vax Live\'\' koncertu porukom podrške Harry i Meghan, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Andrej Plenković i drugi. Svi oni gosti su na velikom koncertu u Los Angelesu...

Vojvoda od Sussexa u kraljevskoj palači najavio je svjetsko prvenstvo u ragbiju, a svi sportaši imali su priliku zaigrati utakmicu na kraljičinu travnjaku ispred palače.

To je ujedno i prinčevo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su on i supruga Meghan Markle prije osam dana najavili kako se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Pri dolasku u Buckinghamsku palaču Harry je izgledao zabrinuto dok je razgovarao na telefon prije nego što je izašao iz automobila.

Unatoč zabrinutosti, u jednom trenutku svi su ga prisutni razveselili te su se počeli zezati nakon što je počela utakmica.

Nakon što su ga okupljeni britanski mediji, koje on i Meghan preziru, upitali kako teku pregovori s kraljicom Elizabetom, princom Charlesom i princom Williamom, Harry se pravio da ih ne čuje.

Glasno se nasmijao, ignorirao je medije, a šutio je sve dok se nije vratio natrag u palaču.

Daily Mail piše kako je najava svjetskog prvenstva u ragbiju zasigurno njegova posljednja uloga kao člana kraljevske obitelji jer nagađaju da se jedno vrijeme neće pojavljivati u javnosti bez obzira na to što se dogovori s bakom, ocem i bratom.

Harryjeva supruga Meghan Markle "preko bare" ima pune ruke posla. Nakon što je posjetila Downtown Eastside Women's Center, vojvotkinja Meghan Markle posjetila je još jednu kanadsku dobrotvornu organizaciju imena "Justice for Girls", koja se također njezinim dolaskom pohvalila na društvenim mrežama.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji ističu da su se Meghan i Harry morali povući sa službenih dužnosti zbog "zle krvi u obitelji". Dok je Meghan sa sinom Archiejem u Kanadi, Harry će se još jedno vrijeme zadržati u Velikoj Britaniji kako bi sredio sve detalje vezane za odricanje od kraljevskih dužnosti.

Meghan konačno viđena u javnosti, sin nije bio s njom, ali ponovno je uspjela sve iznenaditi