U iščekivanju sastanka s kraljicom, princ Harry i princ William odbacili su tvrdnje da su u lošim odnosima.

Galerija


Prinčevi Harry i William u ponedjeljak su odbacili tvrdnje da postoje nesuglasice ili svađe među njima, i to uoči sastanka u kraljevskoj rezidenciji Sandringham, u kojoj će se danas preko videopoziva sastati s princem Charlesom, kraljicom Elizabetom II. te Meghan Markle.

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

Vojvoda od Sussexa i Vojvoda od Cambridgea objavili su prvu zajedničku izjavu nakon što su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle objavili prošloga tjedna da odstupaju sa svojih kraljevskih dužnosti.

The Times je prenio kako Harry i Meghan optužuju Williama za nasilničko ponašanje, no braća su sve opovrgnula. Meghan je navodno rekla Harryju kako se mora povući s kraljevskih dužnosti tek 20 mjeseci nakon njihove svadbe, a djelomično je okrivila starijeg brata svoga supruga za sve.

"Unatoč jasnim odbacivanjima takvih tvrdnji, u britanskim medijima proširila se lažna priča o odnosu između vojvode od Sussexa i vojvode od Cambridgea. Za braću koja se jako brinu o pitanjima mentalnog zdravlja korištenje neprimjerenog jezika u ovakvim pričama uvredljivo je i potencijalno štetno", stoji u izjavi prinčeva.

Njihov djed princ Phillip stigao je danas u rezidenciju Sandringham, ali će ostaviti svojoj supruzi, princu Charlesu i princu Williamu da se dogovore o daljnjoj strategiji s Harryjem i Meghan, te je otišao iz rezidencije uoči samoga sastanka.

Kraljici je trenutačno podrška njezina supruga iznimno potrebna, a otkad je krenula kriza prošlog tjedna, čitavo je vrijeme uz nju.

Princ Phillip navodno je prošloga tjedna bio bijesan nakon što je saznao što su Harry i Meghan napravili, piše Daily Mail.

Ivan Šarić objavio fotografiju iz bolnice pa zabrinuo obožavatelje: ''Izgleda da mi ne gine operacija...''