Opovrgnuli šuškanja

Uoči važnog sastanka s kraljicom oglasili se prinčevi William i Harry, a princ Philip iznenadio potezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U iščekivanju sastanka s kraljicom, princ Harry i princ William odbacili su tvrdnje da su u lošim odnosima.

Prinčevi Harry i William u ponedjeljak su odbacili tvrdnje da postoje nesuglasice ili svađe među njima, i to uoči sastanka u kraljevskoj rezidenciji Sandringham, u kojoj će se danas preko videopoziva sastati s princem Charlesom, kraljicom Elizabetom II. te Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Vojvoda od Sussexa i Vojvoda od Cambridgea objavili su prvu zajedničku izjavu nakon što su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle objavili prošloga tjedna da odstupaju sa svojih kraljevskih dužnosti.

The Times je prenio kako Harry i Meghan optužuju Williama za nasilničko ponašanje, no braća su sve opovrgnula. Meghan je navodno rekla Harryju kako se mora povući s kraljevskih dužnosti tek 20 mjeseci nakon njihove svadbe, a djelomično je okrivila starijeg brata svoga supruga za sve.

"Unatoč jasnim odbacivanjima takvih tvrdnji, u britanskim medijima proširila se lažna priča o odnosu između vojvode od Sussexa i vojvode od Cambridgea. Za braću koja se jako brinu o pitanjima mentalnog zdravlja korištenje neprimjerenog jezika u ovakvim pričama uvredljivo je i potencijalno štetno", stoji u izjavi prinčeva.

Njihov djed princ Phillip stigao je danas u rezidenciju Sandringham, ali će ostaviti svojoj supruzi, princu Charlesu i princu Williamu da se dogovore o daljnjoj strategiji s Harryjem i Meghan, te je otišao iz rezidencije uoči samoga sastanka.

Kraljici je trenutačno podrška njezina supruga iznimno potrebna, a otkad je krenula kriza prošlog tjedna, čitavo je vrijeme uz nju.

Princ Phillip navodno je prošloga tjedna bio bijesan nakon što je saznao što su Harry i Meghan napravili, piše Daily Mail.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: IN Magazin) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) +0 Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Celebrity Ivan Šarić objavio fotografiju iz bolnice pa zabrinuo obožavatelje: ''Izgleda da mi ne gine operacija...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene