Čeka se sastanak

Princu Harryju srce je slomljeno, krivnju za raskol obitelji svalio je na brata Williama – kako će završiti cijela priča?

Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry slomljen je zbog činjenice da zbog supruge Meghan Markle i sina Archieja mora okrenuti leđa obitelji.

Oči cijelog svijeta uperene su u kraljevsku rezidenciju Sandringham, u kojoj se danas preko videopoziva sastaju prinčevi Harry, William i Charles, kraljica Elizabeta II. te Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Drugim riječima, danas će Harry od razočarane obitelji tražiti postavljanje svih uvjeta da odstupi sa svojih kraljevskih dužnosti zajedno sa suprugom Meghan Markle zbog koje to i radi kako bi obitelj živjela normalnim životom te sama zarađivala svoj novac.

Podsjetimo, kraljevski par tu je odluku donio sam prošle srijede, što je šokiralo, ali i razbjesnilo kraljevsku obitelj jer se time ruši dio tradicije. No nije bila ljuta samo kraljica, već i princ William, koji se prijateljima požalio da više ne može držati Harryjevu stranu.

''Cijeli život podržavao sam brata i štitio ga, ali više ne mogu. Mi smo sada dva odvojena svijeta. Tužan sam zbog toga. I sve što možemo učiniti, sve što ja mogu učiniti jest to da ih podržim i da se nadam će doći dan kada ćemo ponovo misliti isto. Želim da svi budemo u jednom timu", povjerio se princ William jednom prijatelju, a tu njegovu reakciju prenio je zatim Sunday Times.

Budući da se radi o trenutačno top-temi na svijetu, ne čudi da je javnost gladna za novim detaljima koji cure svako malo. Tako se saznalo i to da su Harry i Meghan ogorčeni zbog Williamova ponašanja, koje navodno opisuju kao zlostavljanje, a pogađate, posebno je na njega ljuta Meghan, koja je suprugu oko Božića objasnila da to neće trpjeti te neka bira – ona ili oni.

Iako se nakon objave takve odluke o Harryju pisalo kao o sebičnom derištu, novi detalji ukazuju na to kako mu nije nimalo lako s obzirom na to da se našao između dvije vatre. "On voli baku i slomit će mu se srce ako ode. To nije ono što on želi, već želi pronaći rješenje kako da balansira u nekoj sredini", otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail.

S druge strane, kraljicu je najviše povrijedilo to što se njezin unuk nije prethodno savjetovao s njome o svemu, no odlučna je u tome da krizu riješi u idućih nekoliko dane prije nego što ona nanese dodatnu štetu monarhiji.

Sunday Times donosi da će na sastanku biti riječi i o tome koje će dužnosti obavljati Harry i Meghan u Britaniji i inozemstvu u ime kraljevske obitelji i vlade, kakve će titule imati, koliko će novca dobiti od kraljice i princa Charlesa nakon što i službeno proglase "financijsku nezavisnost", kao i kakve poslove par smije uopće raditi ubuduće, jer Elizabeta želi biti sigurna da neće naštetiti ugledu obitelji, koja je i prije Meghan bila poprilično nestašna.

Obitelj je zabrinuta i kako bi par mogao dati veliki intervju slavnoj Opri u kojem bi se mogli osvrnuti na rasističke i seksističke skandale kraljevske obitelji, ako danas ne dobiju ono što žele. Strah je opravdan jer je Meghan prije ulaska u kraljevsku obitelj bila vrlo vokalna po tom pitanju, a od srijede je cijelom svijetu jasno s kakvom lakoćom vrti supruga oko malog prsta.

Harry i William bili su bliski i nerazdvojni sve do dolaska glumice u njihovu obitelj, doslovno i metaforički, a upućeniji izvori tvrde kako je taj odnos nakon svega nepovratno uništen. "Harry je toliko udubljen u vlastite probleme da uopće ne vodi računa o tome kakve probleme stvara bliskim ljudima oko sebe. Stisnuo je gumb za nuklearni rat te pokazao da nije ni imao namjeru o svemu razgovarati s ljudima koji su cijeli život bili uz njega", nastavljaju dalje izvori bliski dvoru.

Meghan se trenutačno sa sinom Archiejem nalazi u Kanadi, a nije poznato kada će im se Harry pridružiti. No to sve ionako ovisi o tome kako će proći današnji sastanak. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway i Adam Shulman (Foto: Getty) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je rodila drugo dijete u tajnosti, slavna glumica uskočila u haljinu s nikad većim dekolteom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene