"Ovo je Megxit"

Javnost se okomila na Meghan i Harryja, slavni Britanac nazvao ih klaunovima: "Žele biti novi Kardashiani''

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle glavna su tema društvenih mreža, a na njih se okomio i slavni Piers Morgan.

Vijest o napuštanju kraljevskih dužnosti koju su princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle objavili na društvenim mrežama izazvala je pravu nevjericu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Njihov potez, koji je već dobio naziv "Megxit", podijelio je mišljenja njihovih obožavatelja. Jedan dio opravdava njihov potez, dok ih drugi poprilično kritizira i ne odobrava to što rade.

"Meghan Markle uništila je princa Harryja. Sada ga odvaja od njegove obitelji", "Harry se brine o Meghan. On ju samo želi zaštiti, pamti način na koji je izgubio majku, ne želi da tako izgubi i suprugu", "Harry i Meghan ne moraju biti u kraljevskoj obitelji, mogu i sami opstati. Čine se sretni zajedno i zašto bi se ograničavali kraljevskom tradicijom kada mogu živjeti kako god žele", " Naprijed, Meghan i Harry", "Harry će shvatiti da je pogriješio", "Što Meghan želi, Meghan i dobije", neki su od podijeljenih komentara koji kruže društvenim mrežama.

Slavni britanski voditelj Piers Morgan okomio se na Meghan i javno ju optužio za raspad kraljevske obitelji.

"Ljudi kažu da sam prekritičan u vezi s Meghan Markle, ali ona je odustala od svoje obitelji, od oca, od većine svojih starih prijatelja, odvojila je Harryja od Williama i sada ga odvaja od kraljevske obitelji", napisao je Piers na Twitteru.

Dodao je i da je u svoje vrijeme vidio dosta nepoštivanja kraljevske tradicije ali da takvu čistu arogantnost i pohlepu nije susreo te ih nazvao klaunovima, a usporedio ih je i s najpoznatijom reality obitelji na svijetu.

"Ako žele biti novi Kardashiani, tretirat ćemo ih kao nove Kardashiane", zaključio je Piers.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Iako više neće biti na teret poreznih obveznika, Harryju i Meghan smiješe se milijuni: "Samo im je nebo granica"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene