Prijatelji kraljevskog para, Meghan Markle i princa Harryja, tvrde kako su novopečeni roditelji potpuno obuzeti ljubavlju prema sinu Archieu.

Galerija


Nakon godine dana braka i dugog iščekivanja prinove, princ Harry i Meghan Markle početkom svibnja dočekali su svoje prvo dijete - sinčića Archiea. Mama i dječačić nisu se odmah pojavili u javnosti, a za sada su mediji imali čast samo jednom uživo vidjeti mališana. 

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Otkriveno koji je nadimak Meghan Markle dala sinu, mnogi su se iznenadili njezinim izborom Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju, stručnjaci su sve dešifrirali

Ipak, bliski prijatelji para izredali su se u posjeti Frogmore Cottageu gdje kraljevski par živi, a sve kako bi vidjeli prinovu. 

John Hornby, predsjednik Harryjeve dobrotvorne udruge "Sentebale" otkrio je kako je princ apsolutno zanesen svojim sinom te kako "ne može maknuti ruke s njega". 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svojeg su prvorođenca dočekali prije tri tjedna, a u tom periodu su im u goste navratile neke slavne face poput Serene Williams i polo igrača Nachoa Figuerasa. 

Princ Harry nažalost ne može neprekidno biti uz svoju obitelj, jer mora izvršavati svoje kraljevske obaveze i svako malo putovati, no sa svojih dužnosti se vraća kući čim uzmogne. Izvori bliski paru tvrde da izgleda vrlo umorno, ali sretno. Možda se radi o kombinaciji neprospavanih noći i čestih avionskih letova. 

Hornby je otkrio i kako je princ uvijek bio magnet za djecu te se posebno skrbio za njihova prava putem svoje dobrotvorne udruge. 

"Možete odmah vidjeti kakvo sjajno razumjevanje djece on ima. Jednostavno je magnet za malene", opisao je Hornby riđokosog princa. 

"Mislio sam kako je nemoguće da Harry još više zavoli djecu, no sada kada je postao otac sve je došlo do potpuno nove razine. Sada je involviran na drugačiji način", dodao je. 

Sudeći prema izjavama, Meghan i Harry su potpuno obuzeti radošću zbog rođenja svog sina, pa im ni prvi roditeljski izazovi poput mijenjanja pelena i buđenja 10 puta u noći ne predstavljaju problem. 

Osim Harryjevih prijatelja s pola, malog Archiea za sada su upoznali princ William i Charles, kraljica Elizabetha, Meghanina najbolja prijateljica Jessica Mulroney i nedavno Serena Williams. 

"Kada postanete otac to vas promijeni. On se čini jako, jako sretan i mislim da je započeo vrlo uzbudljiv period života", zaključio je Nacho Figueras. 

Za sada je sve idilično,a takvo će vjerujemo i ostati. Barem dok Archie ne uđe u pubertet. 

Dražen Zečić radi ono što neki njegovi kolege ne bi ni u ludilu: "Već dugo živim kako ne želim..."