Laskava titula

Pohvalila se fotografijom iz palače: Tenisačica pohitala upoznati Archieja, jedna je od favorita za kumu na krštenju?

Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +0 Serena Williams (Foto: Instagram) Galerija

Serena Williams posjetila je Meghan Markle i princa Harryja kako bi upoznala njihovog sina Archieja Mountbattena-Windsora.

Iako su mu tek tri tjedna, maleni Archie Mountbatten-Windsor već ima svoje obožavatelje među svjetskim zvijezdama koje su ga posjetili u Londonu. Naime, slavna tenisačica Serena Williams i bliska prijateljica Archiejeve majke, vojvotkinje Meghan Markle i oca princa Harryja posjetila ih je u njihovu domu prije nego je počela s pripremama za ovogodišnji French Open.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

37-godišnja Serena je u London stigla u društvu godinu dana mlađeg supruga Alexisa Ohaniana i njihove jednogodišnje kćeri Olympije.

Svojim posjetom kraljevskoj obitelji Serena se pohvalila na društvenim mrežama te je na svom profilu na Instagramu odlučila objaviti nekoliko fotografija i kratki video iz palače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

38-godišnja Meghan i 34-godišnji Harry u proteklih nekoliko dana u svom su domu u Frogmore Cottageu primili brojne posjetitelje, dok još uvijek odlučuju tko će biti krsni kum njihovu prvorođenom sinu. Šuška se kako je glavni favorit, odnosno favoritkinja, za tu laskavu titulu Meghanina najbolja prijateljica, kanadska modna stilistica Jessica Mulroney. Ona se također našla među posjetiteljima nove kraljevske bebe, kao jedna od najstarijih i nabližih prijateljica Meghan Markle, a bila je i gošća na kraljevskom vjenčanju kao i na darivanju djeteta u New Yorku.

Osim Serene i Jessice, Archieja su upoznali i kreativni direktor Soho Housea Markus Anderson, koji se također spominje kao kandidat za njegovog kuma, Harryjeve tete i sestre pokojne princeze Diane, Lady Jane Fellowes i Lady Sarah McCorquodale, Harryjev prijatelj Tom Inskip sa suprugom Larom, mentor Mark Dyer.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene