tako nalaže protokol

Princ Harry i Meghan Markle pridružili su se obitelji na posljednjem ispraćaju kraljice, no morali su se razdvojiti

Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Afp 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., princ William i princ Harry Sprovod kraljice Elizabete II., princ Harry Prinčevi Harry i William Princ Harry Princ William i princ Harry Princ George, princeza Charlotte Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +15 Kate Middleton Galerija

Meghan Markle i princ Harry stigli su na sprovod kraljice Elizabete II. u pratnji policije, a prije mise zadušnice u Westminsterskoj opatiji su se razdvojili.

Članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se u Westminsterskoj opatiji na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Obitelji se pridružio i princ Harry, koji je sa suprugom Meghan Markle stigao automobilom u policijskoj pratnji, a prije ceremonije u crkvi morali su se razdvojiti.

Harry je s ocem kraljem Charlesom III., bratom princem Williamom i drugim najužim članovima obitelji hodao iza kraljičina lijesa tijekom svečane procesije, dok je Meghan u Westminstersku opatiju došla automobilom.

Nosila je crnu haljinu i šešir, a u crkvu je ušetala s groficom Wessexa Sophie, suprugom najmlađeg kraljičina djeteta, princa Edwarda.

Lijes kraljice Elizabete do Westminsterske opatije dovezen je na lafetu koji su vukli mornarički časnici, što je tradicija od pogreba kraljice Viktorije, a tijekom mise položen je na oltaru tijekom mise. Nakon mise kraljičin lijes bit će odnesen u Windsor na predaju. Obred će završiti dvjema minutama šutnje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili i Jasminka Beroš - 8 +4 Vili i Jasminka Beroš - 4 Celebrity Vili Beroš u rijetkom izlasku sa suprugom, ona je u elegantnom izdanju istaknula noge, a preskočila je jedan detalj!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 +11 Olena Zelenska - 5 Celebrity Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene