Sudjelovat će u procesiji

Evo s kim će Meghan Markle biti tijekom sprovoda kraljice: ''Ona je potpuno razumije, prošle su kroz isto''

Meghan Markle Meghan Markle Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Prince Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 Sophie, grofica od Wessexa - 1 Sophie, grofica od Wessexa - 3 Sophie, grofica od Wessexa - 2 Sophie, grofica od Wessexa - 4 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry i Meghan Markle +20 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Poznato je tko će Meghan Markle praviti društvo na ispraćaju kraljice Elizabete II. u ponedjeljak, ova ju osoba potpuno razumije.

Poznato je tko će Meghan Markle praviti društvo na ispraćaju kraljice Elizabete II. u ponedjeljak. Naime, dok će princ Harry hodati s princem Williamom iza njihova oca kralja Charlesa III., Meghan će u ostatku procesije hodati s groficom Wessexa Sophie, suprugom najmlađeg kraljičinog djeteta princa Edwarda.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Britanski mediji pišu kako Sophie itekako razumije situaciju u kojoj se nalaze Meghan i Harry, a ona se za Edwarda također udala kad je iza sebe već imala svoju karijeru i posao.

Upravo zbog toga, bila je i omalovažavana u medijima baš poput Meghan pa Britanci za nju govore da za Harryja i Meghan ima više empatije od ostalih članova kraljevske obitelji.

''Poput Meghan, Sophie je imala uspješan profesionalni život prije udaje u kraljevsku obitelji, a iskusila je i kakav je osjećaj biti omalovažavan u medijima. Ona razumije kroz što prolaze Harry i Meghan'', rekao je bliski izvor.

Sophie je prije udaje za Edwarda bila uspješna agentica za odnose s javnošću te je imala i svoju agenciju. Kad se udala za princa 19. lipnja 1999. godine, optuživali su je da koristi svoje ime kako bi promovirala svoj posao i agenciju, a Edwarda su optužili da koristi nju kako bi se promovirao na televiziji. Nakon skandala, par je odlučio odustati od njenog biznisa se te potpuno posvetiti kraljevskim obvezama.

Meghan i Sophie već su se družile ovog tjedna i to u automobilu kada se kraljičin lijes prevozio od Buckinghamske palače do Westminster Halla.

Očekuje se da će pogreb kraljice Elizabete biti najgledaniji događaj otkad postoji televizija, a kraljičin lijes će iz Westminster Halla biti prevezen u Westminstersku opatiju odakle će nakon misne službe krenuti prema Windsoru gdje će kraljica biti i pokopana.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojačka zabava Ive Majoli - 6 Djevojačka zabava Ive Majoli - 5 Djevojačka zabava Ive Majoli - 4 Djevojačka zabava Ive Majoli - 3 +27 Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 Celebrity Iva Majoli reći će da! Borna Kotromanić objavila vesele snimke s razuzdane djevojačke zabave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene