loš početak godine

Meghan i Harry imaju više problema nego zarade na financijskom polju, procurili su dokumenti koji im nimalo ne idu u prilog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry su u svojim zakladama više novca potrošili nego prikupili u protekloj godini.

Princ Harry i Meghan Markle su potrošili više novca na pravne troškove za svoje dobrotvorne zaklade u 2021. godini, nego što su prikupili. Službeni dokumenti pokazuju kako je bivši kraljevski par prikupio manje od 50.000 dolara u svojoj američkoj zakladi Archewell, a potrošili su oko 55.000 dolara na pravne troškove oko svoje zaklade Sussex Royal u Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Zakladu Sussex Royal su nakon odstupanja sa svih kraljevskih dužnosti prije dvije godine preimenovali u MWX, a zaklada koja je pred zatvaranjem zbog pravnih je troškova potrošila više nego što su ukupno prikupili. U svojoj britanskoj zakladi su imali oko 380.000 dolara, no otkako su je otvorili suočavaju se s kontroverzama zbog obiteljskih razmirica.

Bivši kraljevski par je već neko vrijeme pod budnim okom javnosti, ali i vlasti, zbog svojih poteza otkako su se preselili u SAD. Iako su zakladu Archewell otvorili 2020. godine, tek su u siječnju prošle godine otvorili račun u banci na koji im je sjeo novac iz nepoznatih izvora.

Izvori blisku Meghan i Harryju ističu kako se par nije toliko posvetio zakladama zbog pandemije koronavirusa te su svoju pažnju usmjerili na druge projekte, piše Daily Mail. Njihova britanska zaklada bila je pod istragom jer se sumnjalo u malverzacije, no na kraju se ispostavilo da su ipak radili sve po zakonu.

Iako su na udaru kritika zbog svojih poteza još otkako su obznanili svijetu da odlaze iz Velike Britanije, čini se kako ništa od toga ne utječe na planove slavnoga para. Harry i Meghan na sve mudro šute te idu dalje sa svojim naumom da si izgrade život u SAD-u. Sklopili su milijunske ugovore s Netlixom i još nekoliko kompanija, a iako se niti jedan projekt još nije realizirao, par koristi popularnost te se sve češće pojavljuje na raznim događajima koji su više vezani za politički život, nego za svijet zabave.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić i Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) +5 Fabrizio Corona Nina Moric (Foto: Getty) Celebrity Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene