objasnili zašto

Djeca princa Williama i Kate Middleton ne smiju imati najbolje prijatelje, razlog tome je poprilično jednostavan

Princeza Charlotte, princ George (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte, princ George (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Princeza Charlotte i princ George pohađaju uglednu školu koja ima posebna pravila, a neki bi se mogli iznenaditi što se sve našlo među njima.

Britanska princeza Charlotte i njezin stariji brat, princ George, ne smiju imati najboljeg prijatelja u školi. Naime, oboje pohađaju Thomas's School u londonskom Batterseu, a njihova škola to ne dopušta.

Pogledaj i ovo Kate Middleton s djecom Duga dva tjedna Otkriveno je zašto Kate u bolnici nisu posjećivala njena djeca, ona i William za to su imali razumljiv razlog

"Radi se o školi koja zaista očekuje da će roditelji biti potpuno uključeni u obrazovanje svoje djece. Ne čudi stoga što vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea fotografi često uhvate kako dovode svoju djecu ondje", rekla je kraljevska ekspertica Jane Moore za Cosmopolitan.

"Ne podržavaju da djeca imaju najbolje prijatelje. Moto škole je "budi dobar" i to se odnosi na sve segmente obrazovanja. Ukoliko jedno dijete slavi rođendan, mora pozvati sve učenike iz svoga razreda da se netko ne bi osjećao zapostavljenim. Škola je zapravo jako kvalitetna", dodala je Moore. Charlotte inače ide u drugi, a George u četvrti razred osnovne škole.

Britanski mediji pisali su još ranije da se George jako brine za svoju mlađu sestru te pazi da je sve u redu dok je u školi. Zaštitnički je nastrojen prema njoj, a mnogi su uvjereni da će jednako tako biti i kada odrastu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene