kraljevsko vjenčanje

Buduća srpska princeza: Samozatajna plavuša osvojila je srce princa Filipa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svoju ljubav princ Filip Karađorđević i samozatajna Danica Marinković dugo su skrivali od javnosti.

Srbija se sprema za još jedno kraljevsko vjenčanje. Filip Karađorđević, sin jugoslavenskog princa Aleksandra II. Karađorđevića i unuk kralja Petra II. Karađorđevića, uskoro će uploviti u bračnu luku. Njegova odabranica je Danica Marinković, kći poznatog srpskog umjetnika Milana Marinkovića Cileta.

Pogledaj i ovo Pippa Middleton (Foto: AFP) Njoj to i danas nije jasno Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

Par se upoznao na jednoj londonskoj izložbi, a njihova ljubav planula je na prvi pogled. Ubrzo su se počeli viđati tajno po Parizu, Beogradu, ali i Londonu gdje princ živi i gdje je Danica završila magisterij. Vijest o vjenčanju javnosti su tek kratko priopćili članovi kraljevske obitelji - princ Aleksandar i njegova supruga princeza Katarina.

"Princ Filip zaručio se s gospođicom Danicom Marinković, kćeri gospodina Milana Marinkovića Cileta i gospođe Bebe Marinković. O datumu i mjestu vjenčanja javnost će biti obaviještena novim priopćenjem", stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Aleksandra II. Par je prvi put u javnosti zajedno snimljen prošle godine na vjenčanju princa Mihaila i Ljubice Ljubisavljević.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene