Lijepoj farmaceutkinji tepaju da je sprska Kate Middleton. Vijest o svadbi princa i pučanke obišla je regiju i svijet.


Povijesni trenutak dogodio se u Srbiji ovih dana! Naime, vjenčao se član njihove kraljevske obitelji, princ Mihailo Karađorđević, unuk kralja Aleksandra Karađorđevića. Par se, piše Blic, vjenčao s Ljubicom Ljubisavljević na Oplencu. Među uzvanicima bili su brojni slavni Srbi, a vjenčanje je održano u velikom stilu. Radi se o velikom spektaklu, koji je u Srbiji od povijesne važnosti.

Naime, poslije 94 godine u Srbiji je ovo prvo kraljevsko vjenčanje. Ljubica i Mihailo, sretni mladenci, u kratkom su roku osvojili srpsku javnost. Ljubici mediji tepaju kako je ona njihova Kate Middleton. Paralela je jasna, radi se o diplomiranoj farmaceutkinji, ženi iz naroda.

Beograđanka nježnog izgleda upoznala je Mihaila preko zajedničkih prijatelja, a njena prirodna ljepota odmah ga je osvojila. I ona je, kao i Kate, vrlo jednostavna i neposredna pa je narod obožava. Procurile su sa svadbe i fotografije te video, a sve zahvaljujući slastičarni iz Pančeva, koja se pohvalila da su upravo oni autori impresivne torte na sedam katova. Na torti je radilo čak 20 ljudi!