Imao blaže simptome

Princ Charles oporavio se od koronavirusa, no njegova supruga Camilla ostaje u samoizolaciji

Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Princ Charles vjerojatno se zarazio od princa Alberta, no iz palače tvrde da ne mogu biti sigurni u to.

Princ Charles (71) prebolio je koronavirus, tvrdi The Sun. Naime, prošlog su tjedna britanski mediji izvijestili da se zarazio i da je u samoizolaciji. 

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

"Doktor je potvrdio kako se princ od Walesa oporavio od koronavirusa i smije izaći iz samoizolacije", rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji. Charles je imao blaže simptome. 

No njegova supruga Camilla (72) mora ostati u izolaciji jer propisi vlade nalažu da oni koji su bili u dodiru sa zaraženima i nemaju simptome moraju 14 dana biti bez kontakata s drugim ljudima.

Inače, princ je navodno pokupio koronavirus na sastanku s princem Albertom koji je na testiranju 10. ožujka bio pozitivan. Ipak, službenici palače tvrde kako nije moguće otkriti gdje se princ zarazio, s obzirom na činjenicu da se posljednjih tjedana sastajao s brojnim dužnosnicima.

Prošlog je tjedna objavljeno kako je zaposlenik kraljevske obitelji pozitivan na koronavirus. Kraljica Elizabeta II. (93) zbog toga je ranije s mužem, princem Philipom (98) otišla iz Buckinghamske palače u dvorac Windsor. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) +0 Rade Šerbedžija (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Legendarni Rade Šerbedžija oglasio se neobičnom snimkom, pa oduševio fanove

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene