nikome ništa nije jasno

U suzama je uplovila u bračnu luku, pokušala je i pobjeći prije vjenčanja, a 10 godina kasnije i dalje je nesretna

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princeza Charlene i princ Albert proslavili su nedavno desetu godišnjicu braka, no odvojeni tisućama kilometara. Javnost već godinama bruji o problemima koje imaju, a ona se sada oglasila u medijima.

Princ Albert od Monaka i njegova supruga, princeza Charlene, krajem prošlog tjedna proslavili su svoju desetu godišnjicu braka, ali razdvojeni nekoliko tisuća kilometara. Fotografi su princa uhvatili na jednom službenom događaju u društvu njegove nećakinje, a tamošnji mediji već su prestali brojiti koji se put zaredom Albert u javnosti pojavio bez svoje supruge.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

43-godišnja Charlene trenutačno je u rodnoj Južnoafričkoj Republici, gdje se oporavlja od infekcije uha, grla i nosa koju je dobila u svibnju, dok je Albert sam s njihovim šestogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom u Monaku. Charlene u Monaku nije bila od siječnja ove godine, a u Južnoafričkoj Republici suprug i djeca posjetili su je nedavno.

Iako se već godinama šuška o problemima u njihovu braku, princeza Charlene na društvenim mrežama niti jednom nije dala do znanja da među njima postoje problemi. Upravo suprotno. Na Instagramu je objavila video kojim je obilježila desetu godišnjicu braka sa svojim suprugom. "Za sve članove naše obitelji, prijatelje i sve koje volimo. Hvala vam na podršci i ljubavi koju nam dajete svih ovih godina. Upravo zbog vas smo mogli nastaviti rad preko svih zaklada. Hvala na poklonima i na povjerenju", napisala je Charlene uz video, a zatim se oglasila i u medijima.

"Ovo je za mene bilo izazovno razdoblje. Jako mi nedostaju suprug i djeca, a bilo mi je izuzetno teško kad mi je medicinski tim rekao da se ne mogu vratiti kući na desetu godišnjicu braka", rekla je princeza za južnoafrički Channel24.

"Albert je moja stijena i snaga, bez njegove ljubavi i podrške ne bih mogla proći ovaj teški period. Moji svakodnevni razgovori s Albertom i djecom neizmjerno mi pomažu popraviti raspoloženje, ali nedostaje mi biti s njima. Jedva čekam da opet budemo skupa", dodala je.

Princeza Charlene inače je bivša olimpijska plivačica, a njezin brak s princem Albertom prožet je brojnim problemima. U brak je ušla u suzama nakon što je navodno čak i pobjegla iz Monaka, no mediji to nikada nisu uspjeli potvrditi. Uoči vjenčanja saznala je da 63-godišnji Albert ima izvanbračno dijete, i to u trenutku kada je u Parizu isprobavala vjenčanicu u kojoj se prošetala do oltara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

34-godišnja Brazilka koja je Albertu rodila dijete s njihovom kćeri živi u Italiji, no javnosti još uvijek nije poznat njezin identitet. Kada mu je rekla da je trudna, on ju je odbacio, a upravo zbog te afere već se godinama šuška da princ vara svoju suprugu. Brazilka je ostala trudna nakon mjesec dana njihove strastvene veze, no zbog djeteta se sve promijenilo i Albert je tvrdio da nema nikakve veze s njom.

Princu Albertu to je već treća parnica za utvrđivanje očinstva. Iz svojih bivših afera već ima 29-godišnju Jazmin Grace Grimaldi i sina Alexandera Grimaldija Costu, a oboje je priznao tek nakon sudskih bitki i DNK analiza.

Podsjetimo, princ Albert i princeza Charlene upoznali su se na jednom sportskom događaju u Monte Carlu 2000. godine, a 2010. su objavili zaruke. Od samoga početka njihov je brak osuđen na propast zbog njegovih afera, a navodno su njegovi odvjetnici Charlene rekli da može otići nakon što mu rodi muškog nasljednika. Ona nikada o tome nije progovorila u javnosti, a navodno će zbog svog truda dobiti i pozamašnu svotu kada odluči napustiti kneževinu Monako. Dosad je uvijek stajala iza svoga supruga, no mnogi smatraju da je kraljevski par na nekoliko koraka do razvoda.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene