Princ Albert II. i princeza Charlene upoznali su se 2000. godine, vjenčali 10 godina kasnije, a danas imaju dvoje djece.

Galerija


Princ Albert II. i princeza Charlene nedavno su slavili Dan državnosti u Monaku.

Vezani članci Pronađen bik Joza - 3 Nakon dva tjedna pronađen odbjegli bik Joza, obećan mu je sretan život u društvu vrsnih krava Naomi Campbell (Foto: Getty) Svi skandali Crne Pantere vatrene naravi: Vladarica modnih pista asistente je gađala mobitelima, tukla ih i prijetila im

Par se na obilježavanju važnog dana pojavio zajedno s djecom, no kao i uvijek, u sjeni je ostalo sve zbog gotovo uvijek tužnog izraza lica lijepe i samozatajne princeze.

Podsjetimo, bivša južnoafrička plivačica na kraljevskom je dvoru od 2006. godine, kada se doselila na francusku rivijeru svom suprugu, kojeg je upoznala davne 2000. tijekom plivačkog natjecanja u kneževini.

Par je prvi put viđen zajedno 2001. godine, a 10 godina kasnije su se vjenčali. Blizanci su stigli u prosincu 2014. godine.

Ipak, u njihovu odnosu nije sve bilo bajno, dapače. Neposredno pred vjenčanje kraljevski dvor zataškao je priče o tome kako je plivačica htjela doslovno pobjeći s njega, ali zaustavljena je na vrijeme te joj je oduzeta putovnica. Već se tada pričalo da je to napravila zbog njegove nevjere, a dobro se zna kako je princ imao burnu ljubavnu prošlost te brojne afere.

Naime, Albert ima dvoje izvanbračne djece s dvije žene, kći Jazmin Grace rođenu 1992. godine i sina Alexandra Costu rođenog 2003. godine, koji ne mogu sudjelovati u nasljeđu monegaškog prijestolja jer su rođeni izvan bračne zajednice, iako je Albert priznao očinstvo.

Naravno, to je učinio nakon što su mu obje ljubavnice zaprijetile tužbama.

I na samom vjenčanju princeza Charlene je plakala, a nitko te suze nije protumačio kao radosnice. Ona je tek godinama kasnije objasnila da je bila jako uzbuđena zbog vjenčanja, no nitko joj nije povjerovao. Ni medeni mjesec nije prošao ništa bolje, a par je navodno spavao u 16 kilometara udaljenim hotelima.

Prisiljena ili ne, Caroline je još uvijek uz "princa playboya", kako ga mediji nazivaju, koji ili se smirio ili svoje sadašnje afere dobro zataškava. Prije Charlene, princ je ljubovao i s brojnim poznatim ženama, kao što su Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow i Brooke Shields.

Upućeniji izvori tvrde kako se plavokosa princeza više ne zamara njegovim izletima otkad su došla djeca koja su centar njezina svijeta. 

Tužan život, ali samo jedna želja: Izvanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića na samrti