Presley Gerber u posljednje vrijeme zabrinjava obitelj svojim ponašanjem, a sada je viđen kako odlazi u kliniku za odvikavanje.

Galerija


Mladi maneken Presley Gerber, poznatiji kao sin slavne Cindy Crawford i Randea Gerbera, viđen je kako odlazi u kliniku za odvikavanje i testiranje na droge u Malibuu, i to usred glasina kako je njegova obitelj sve zabrinutija za njega.

Vezani članci Presley Gerber Sin slavnog top-modela bio je pravi komad, no upropastio je izgled i karijeru nepromišljenim potezom Brooke Mueller i Charlie Sheen (Foto: AFP) Bili su popularan, ali skandalozan par čiju su vezu uništile svađe, fizički obračuni i ovisnost

20-godišnji Gerber, koji si je nedavno dao tetovirao riječ "missunderstood" (neshvaćen) na desnom obrazu, pokušao je proći neprimijećeno skrivajući pogled iza šilterice, no kamere su ga uhvatile pred samom klinikom.

Pagee Six prenosi da Presley tamo dovršava program odvikavanja, a na posljednji sastanak dovela ga je djevojka Cameron Rorrison i ostavila ga. U klinici je proveo deset minuta prije nego je izašao nakratko i otišao kupiti sendvič i bocu vode, nakon čega se vratio i tamo zadržao neko duže vrijeme.

Presley je zbog vožnje pod utjecajem droga i opojnih sredstava bio uhićen 2019. godine. Njegovi mu roditelji od tog dana pokušavaju pomoći na sve načine. U lipnju iste godine uhvaćen je u vožnji s 0,8 promila alkohola u krvi te mu je također određeno odvikavanje, uvjetna kazna i dva dana društveno korisnog rada.

Gotovo gola: Pjevačica prekinula romansu s dečkom pa otišla u provod bez grudnjaka