Modni dizajner Jean Paul Gaultier otkrio da je poznati pjevač Prince trebao glumiti u kultnom filmu Peti element.


Nedavno preminuli Prince nije imao mnogo glumačkih projekata koji nisu bili vezani za njegove vlastite poslove, ali on je gotovo postao glavni dio sci-fi kultnog klasika Peti element. Iako je uloga na kraju otišla briljantnom Chris Tuckeru, pjevač je izvorno trebao prikazati Ruby Rhoda u Petom elementu.

Vezani članci Prince Tijelo glazbenika našli su u dizalu samo tjedan dana od koncerta za koji nitko nije slutio da mu je posljednji Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Pamtit ćemo ga kao Dylana McKaya, ali prisjetili smo se i drugih likova koje je Luke odigrao u svojoj karijeri

OVDJE pročitajte od čega je navodno umro Prince.

Priča je nedavno otkrivena tijekom izložbe kostima Jean Paul Gaultiera u Brooklynu. Na izložbi su bile prikazane originalne skice za kostim koji je Prince trebao nositi tijekom snimanja. 'Ja sam mu pokazao svoje crteže, ali on nije rekao ni riječi.

'Razmišljao sam o mrežastom kostimu s resicama, pa sam napravio skice kostima s prednje i stražnje strane', rekao je Gaultier.

Nakon pjevačeva koncerta u Parizu, na smiješnom engleskom naglasku, Gaultier mu je pokušao objasniti kako je zamislio dizajn kostima,ali pjevač ga je samo pogledao i signalizirao svom zaštitaru da želi otići.
Od francuskog redatelja Luca Bessona doznaje se kako je Prince bio iznenađen i zabavljen čudnim prijedlogom kostima i uloge, ali je dizajn kostima smatrao previše ženstvenim. Pravi razlog odbijanja uloge u ovom filmu bio je raspored turneje koju Prince nije mogao odgoditi.