Srpska glumačka diva Neda Arnerić napustila nas je u 67. godini.

Galerija


Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini, saznaje Blic.

Vezani članci Neda Arnerić Prijateljica Nede Arnerić progovorila o njezinoj posljednjoj želji koja malo koga ostavlja ravnodušnim Neda Arnerić (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Neda Arnerić 2018. godine iskreno nam je priznala jednu stvar za kojom je žalila: ''Naprosto Bog nije htio"

Prema prvim informacijama, njezino tijelo pronađeno je u njezinom domu na Vračaru u kojem se trenutno nalaze pripadnici policije i Hitne pomoći. Pronašao ju je brat za stolom u blagavaonici, a kako prenose srpski mediji, Neda se nedavno vratila kući sa zimskih praznika. Nema tragova koji upućuju na nasilnu smrt.

Podsjetimo, legendarna glumica hitno je prebačena u bolnicu u veljači 2019. godine. Navodno je glumicu tada brat pokušao nekoliko puta dobiti na telefon, no nije se javljala. On je zatim pozvao bravara koji je obio bravu na njezinim vratima.

Glumicu su tada zatekli na podu u onesviještenom stanju, a pored nje su pronađeni lijekovi, zbog čega se sumnjalo na pokušaj samoubojstva.

Sredinom prosinca 2018. godine preminuo je Nedin suprug dr. Milorad Mešterović nakon borbe s teškom bolešću. O tome se saznalo tek u siječnju 2019. godine, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja, kao i da se teško nosi s gubitkom.

Također, još 2016. godine glumica se ozlijedila nakon što je pala s terase dok je vješala rublje te je zadobila prijelome vratnog, prsnog i lumbalnog dijela kralježnice, a njezin suprug tada je još bio živ te je medijima ispričao kako mu je supruga samo rekla da je umorna, a zatim je pala.

Glumica je pri padu udarila u limeni krov lokala koji se nalazi u prizemlju.

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri Neda je odigrala više od 110 filmskih i televizijskih uloga te 40-ak kazališnih predstava, a zanimljivo, nikada nije završila glumačku akademiju koju je upisala sa 16 godina, jer je zakon zabranjivao da studenti prve i druge godine snimaju filmove i predstave, a Nedi su stizale brojne ponude koje nije mogla odbiti.

Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu