Otkrivaju se novi detalji pružanja hitne pomoći poznatoj srpskoj glumici Nedi Arnerić.

Galerija


Poznata srpska glumica Neda Arnerić prošlu je srijedu oko 21 sat u teškom stanju prebačena u hitnu pomoć.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Hrvatski zavod za hitnu medicinsku službu o prevoženju Jandrokovića u bolnicu: ''Postoji standardna procedura za sve bolesnike'' Hitna pomoć na Festivalu slobode Komora medicinskih sestara osudila napad prosvjednika na tim Hitne pomoći: "Potencijalno su ugrozili život"

"Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u hitnu pomoć", srpskom Blicu rekao je anonimniizvor.

Navodno je glumicu prethodno brat pokušao nekoliko puta dobiti na telefon, no nije se javljala. On je zatim pozvao bravara koji je obio bravu na njezinim vratima.

Prema novim saznanjima do kojih je došao Alo.rs, pored onesviještene 65-godišnje glumice pronađeni su lijekovi, pa se sumnja i na pokušaj samoubojstva.

Inače, sredinom prosinca 2018. godine preminuo je Nedin suprug dr. Milorad Mešterović nakon borbe s teškom bolešću. O tome se saznalo tek u siječnju, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja, kao i da se teško nosi s gubitkom.

Također, još 2016. godine glumica se ozlijedila nakon što je pala s terase dok je vješala rublje. Glumica je zadobila prijelome vratnog, prsnog i lumbalnog dijela kralježnice, a njezin suprug tada je još bio živ te je medijima ispričao kako mu je supruga samo rekla da je umorna, a zatim je pala.

Glumica je pri padu udarila u limeni krov lokala koji se nalazi u prizemlju.

 

NE USTRUČAVAJTE SE POTRAŽITI POMOĆ 


Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

Ni dan danas se ne zna je li prava ili umjetna, no njezina stražnjica baš uvijek privuče poglede

Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?