nije dugo trajalo

Dikan prekinuo s mlađahnom Ivanom? Ona se vratila kući, a on odletio u Dubai

Josip Dikan Radeljak, Ivana Stanojević (FOTO: Instagram, Pixsell) Josip Dikan Radeljak, Ivana Stanojević (FOTO: Instagram, Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Dikan Radeljak, Ivana Stanojević (FOTO: Instagram, Pixsell) +0 Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Galerija

Romansa između Josipa Radeljaka Dikana i Ivane Stanojević navodno je okončana. Sudeći prema društvenim mrežama, jedno su drugo odlučili izbrisati iz života.

Nakon nešto više od pola godine pukla je ljubav između Josipa Radeljaka Dikana i Ivane Stanojević. Blagdane su proveli zajedno, a onda je svatko odlučio krenuti svojim putem. Dikan je krenuo u Dubai u kojem uživa s kćeri, dok se Ivana vratila u rodni Beograd.

Pogledaj i ovo Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Izgleda da je ozbiljno Slavlje kod Radeljaka! Dikan mlađahnu crnku doveo na obiteljski ručak

Da je među njima gotovo, daje se naslutiti i pogledom na njihove profile na društvenim mrežama. Dikan je obrisao sve zajedničke fotografije sa svog profila, a isto je učinila i fatalna crnka.

Sve donedavno Ivana je ponosno šetala zagrebačkim ulicama s prstenom na ruci. Mnogi su pomislili da je riječ o zaručničkom prstenu, no ona to nikada nije potvrdila. Po povratku u Beograd skinula je prsten s ruke, a Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekala je u društvu misterioznog muškarca, pišu 24 sata.

 

A post shared by Josip Radeljak (@josipradeljak) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene