Romansa između Josipa Radeljaka Dikana i Ivane Stanojević navodno je okončana. Sudeći prema društvenim mrežama, jedno su drugo odlučili izbrisati iz života.

Galerija


Nakon nešto više od pola godine pukla je ljubav između Josipa Radeljaka Dikana i Ivane Stanojević. Blagdane su proveli zajedno, a onda je svatko odlučio krenuti svojim putem. Dikan je krenuo u Dubai u kojem uživa s kćeri, dok se Ivana vratila u rodni Beograd.

Vezani članci Lana i Josip Radeljak (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Kći Ene Begović pohađa jedno od najprestižnijih sveučilišta: Školarina iznosi više od 100 tisuća kuna Slika nije dostupna NOVI RAT NA SCENI: "Kaži gade, tko je bio agresor?"

Da je među njima gotovo, daje se naslutiti i pogledom na njihove profile na društvenim mrežama. Dikan je obrisao sve zajedničke fotografije sa svog profila, a isto je učinila i fatalna crnka.

Ivana Stanojević (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Ivana Stanojević (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Sve donedavno Ivana je ponosno šetala zagrebačkim ulicama s prstenom na ruci. Mnogi su pomislili da je riječ o zaručničkom prstenu, no ona to nikada nije potvrdila. Po povratku u Beograd skinula je prsten s ruke, a Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekala je u društvu misterioznog muškarca, pišu 24 sata.

 

A post shared by Josip Radeljak (@josipradeljak) on