Josip Radeljak Dikan ima novu ljubav. Svoju odabranicu više ne krije od očiju javnosti.

Galerija


Josipu Radeljaku Dikanu ponovno su procvale ruže na ljubavnom planu. Vremešni poduzetnik uživa u ljubavi s značajno mlađom djevojkom, beogradskom ekonomistivom Ivanom Stanojević. O njihovoj romansi počelo se nagađati još ljetos, a nedavno je stigla i prva potvrda njihove ljubavi.

Vezani članci Sanja Duggan i Frane Barbieri (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Egzotične destinacije i više su nego popularna mjesta za vjenčanja među poznatim Hrvatima Lana i Josip Radeljak (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Kći Ene Begović pohađa jedno od najprestižnijih sveučilišta: Školarina iznosi više od 100 tisuća kuna

S novom odabranicom Josip Radeljak pojavio se na dodjeli jedne glumačke nagrade i svima jasno dao do znanja koliko je ispunjen na privatnom planu. Tamnokosu ljepoticu Dikan ne krije od obitelji, ali ni od očiju javnosti.

Na svom Facebooku pohvalio se blagdanskom idilom iz svog doma. U obiteljskom ručku uživala je i Ivana, a nakon što je blagdanskim delicijama napunila svoj trbuščić u naručje je uzela čupavog mačka. Nadamo se samo da joj partner neće zamjeriti što se mazi s drugim.