Šuškanja ipak istinita?

Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?

Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper (Foto: Getty) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +5 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk navodno se odselila od Bradleyja Coopera nakon što im je veza upala u ozbiljnu krizu.

Nakon natpisa i informacija u stranim medijima kako su manekenka Irina Shayk i glumac Bradley Cooper još uvijek u vezi samo zbog svoje dvogodišnje kćeri Lee De Seine, Irina se navodno iselila iz njihova zajedničkog doma vrijednog 3,6 milijuna britanskih funti u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Tko tu koga? Muškarca koji ruskoj ljepotici mami osmijeh na lice nekad su povezivali s mužem slavne starlete

"Odnos između Bradleyja i Irine je itekako zahladio. Nisu u dobrim odnosima već nekoliko mjeseci te je ona odlučila kako bi bilo najbolje da se preseli u svoj stan. Čini se kako par neće ostati zajedno u vezi", izjavio je izvor blizak paru.

O nevoljama u raju izvjestio je Page Six, kojemu je neimenovani izvor potvrdio kako su glumac i manekenka zajedno zbog djeteta i da nisu sretni.

Ova vijest izašla je na vidjelo tek nekoliko mjeseci nakon glasina o navodnoj aferi Bradleyja i pjevačice Lady Gage, s kojom je glumio u filmu "Zvijezda je rođena". Podsjećamo, cijeli je svijet tjednima pričao o njihovu nastupu prepunom emocija i strasti na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar, dok je Irina sve promatrala iz prvog reda. Samo dan nakon dodjele Bradley i Irina viđeni su u zajedničkoj vožnji automobilom, ali izrazito neraspoloženi i smrknutih izraza lica.

Iako je sama Lady Gaga javno demantirala njihovu aferu i tvrdila kako među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, javnost u to nije mogla tako lako povjerovati. Dodatno ulje na vatru bila je vijest kako je Gaga raskinula zaruke s Christianom Carinom samo nekoliko dana prije dodjele Oscara.

Irina se nedavno pojavila sama na Met Gali u New Yorku, gdje je izjavila kako detalje privatnog života želi zadržati samo za sebe.

"Ovdje sam zbog posla. Svoj privatni život ne bih htjela komentirati. Zato se zove privatni jer se tiče samo mene i obitelji i zadovoljna sam što je tako", izjavila je tom prilikom.

Irina i Bradley u vezi su od 2015. godine, a dvije godine kasnije postali su roditelji djevojčice.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +5 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Raspametila Instagram: Hrvatska "kraljica selfieja" već dugo nije okinula ovako dobar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene